Samsung, yeni etkinliğini metaverse evreninde yapacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 9 Şubat'ta yapacağı "Unpacked" etkinliğini metaverse evreninde de yapacak. Etkinlikte S22 ailesinin tanıtılması bekleniyor.

Elektronik devi Samsung, yarın (9 Şubat) yapılacak olan “Unpacked” etkinliğiyle ilgili detaylarını açıkladı. Yarın gerçekleşicek olan etkinlik Metaverse’de de kullanıcıların erişimine açık olacak.

Samsung S22 ailesinin tanıtılması beklenilen “Unpacked” etkinliğinin duyurusu geçtiğimiz ay yapıldı. Samsung, resmi Twitter hesabından anket paylaştı. Çıkan anket sonuçlarına göre kullanıcılar düzenlenecek olan bu etkinlikten, kamera evrimi, yaratıcılık ve üretkenlik araçlarından büyük bir beklentide olduklarını belirtti.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kullanıcıların Metaverse Decentraland’de Samsung 837x isimli mağazasından da etkinliğe katılabileceğini duyurdu. Sanal mağaza New York Washington’daki mağazanın tam olarak bir yansıması. Decentraland tarihi için en büyük satın alımlarından biri olan bu sanal gerçeklik mağazası, tarihi bir etkinliği de ev sahipliği yapacak.

ShiftDelete'de yer alan habere göre, şirket, Gear VR‘ı piyasaya sürdüklerinde sanal gerçeklik için yatırım yapan sayılı şirketlerdendi. Bir VR başlığı için uygun fiyatlı olan bu ürünlerini Aralık ayında emekli edeceğini açıklayan şirket, bununla ilgili bir gelişme olmadığını da belirtti.

Samsung’un yanı sıra mağaza olarak yatırım yapan şirketler arasında, Walmart, Nike ve Disney’de var. Yarın gerçekleşecek etkinliğin duyurusu, “Tiger in The City” sloganıyla dünyanın dört bir tarafında yapıldı. Geçtiğimiz yıl gibi, şirketin bu yıl 2022 amiral gemisi serisinde, Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra modellerini tanıtması bekleniyor.

Samsung, yeni etkinliğini metaverse evreninde yapacak ile ilgili etiketler Samsung Unpacked metaverse
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.