Samsung reklamda iPhone kullanıcılarını hedef aldı: Galaxy sizi bekliyor!

Samsung, katlanabilir cihazı olan Galaxy Z Flip 4 için yeni reklamında Apple hedef aldı. iPhone kullanıcılarına reklamda “Galaxy sizi bekliyor!” diye seslendi.

Samsung Galaxy Z Flip 4 modeli için yayımlanan bir reklamda iPhone kullanıcılarına hitap edildi. Samsung her reklamında olduğu gibi yeni yayınladığı reklamda da Apple'ı hedef aldı. Reklamda iPhone kullanıcılarına seslenen Samsung, “Galaxy sizi bekliyor!” dedi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu sefer reklamında müşteri odaklı olan bir yol seçti. Samsung reklamda iPhone kullanıcılarına seslendi: Galaxy sizi bekliyor!

Söz konusu reklamda iki arkadaşın arasında geçen sohbete misafir oluyoruz. Yerde oturan kişi daha önce akıllı telefon konusunda tıpkı arkadaşı gibi Apple ve Samsung arasında kararsız kaldığını söylüyor. Arkadaşı ise ona Apple'dan Samsung'a geçmesini öneriyor.

Elinde Galaxy Z Flip 4 olan kişi ona endişeli olması gerektiği yönünde bir telkinde bulunuyor. Bunu duyan erkek birey ona şu soruyu soruyor: “Endişeli mi olmalıyım?”

Bu telkini veren kız ona şunu söylüyor: “Galaxy Z Flip 4'ü ortaya çıkardığında insanlar aklını kaybedecek ve onlar senin dibinden ayrılmayacak.”

Samsung reklamda iPhone kullanıcılarını hedef aldı: Galaxy sizi bekliyor! ile ilgili etiketler Samsung
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.