Samsung Galaxy S23 serisinin fiyatı belli oldu!

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S23 serisi tanıtımına saatler kala resmi fiyatı ortaya çıktı. İşte Samsung Galaxy S23 serisinin fiyatı...

Sızılan bilgilerle gündeme gelen Samsung Galaxy S23 serisinin tanıtımına sayılı saatler kaldı. ABD'nin en ünlü operatörlerinden biri yanlışlıkla Galaxy S23 serisinin fiyatlarını ortaya çıkardı. Bu durumun internete düşmesinin ardından operotörler siteden silmeye çalışsada bilgiler herkesin eline ulaşmış durumda. 

Samsung Galaxy S23 serisinin fiyatı belli oldu!

GALAXY S23 SERİSİ FİYATI BELLİ OLDU!Teko

Sızdırılan teknik özellikleri ve fiyatı ile gündeme sık sık gelen Galaxy S23 serisinin resmi fiyatı bugün belli oldu. Silinmeden önce resmi sitede paylaşılan bilgiye göre 799 dolardan başlayan fiyatlara sahip olacağı biliniyor. Serinin ortancası olan Galaxy S23+ modelinin başlangıç donanımı içinse 999 dolarlık bir fiyat etiketi belirlenmiş.

Serinin en üst modeli olan Galaxy S23 Ultra modeli 1199 dolarlık başlangıç fiyatıyla raflardaki yerini alacak. Serinin diğer modelleri için ise aynı fiyattan başlanacağını söyleyebiliriz.

Samsung Avrupa pazarında Galaxy S23 için 100 euro, S23+ ve S23 Ultra modelleri içinse 150 euroluk bir fiyat artışına gitmeyi planlıyor.

 

Samsung Galaxy S23 serisinin fiyatı belli oldu! ile ilgili etiketler Samsung
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.