Samsun'da 'torpido' paniği: Süs diye dükkanlarına götürdüler!

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde gençlerin deniz kenarında buldukları torpidoya benzeyen madde polisi alarma geçirdi. Genlerin, süs olarak kullanmak için dükkanlarına getirdiği nesnenin torpido olabileceğini fark etmesi üzerine polisi aramasının ardından olay yerine gelen bomba imha uzmanları, nesnenin patlayıcı etkisi olmadığını saptadı.

Dün gece saat 02.00 sıralarında Tayfun Uyar, Adem Polat, Fatih Çakır ve Samet Yalçınkaya isimli gençler off-road yapmak için 19 Mayıs ilçesi Kumcağaz bölgesinde deniz kenarına gitti.

TORPİDOYA BENZEYEN CİSMİ ALARAK SÜS YAPMAK İSTEDİLER

Burada deniz kenarında duran bir nesne ilgilerini çekti. Gençler torpidoya benzeyen maddeyi araçlarına yükleyerek Bafra’ya iş yerlerine getirdiler.

Samsun'da 'torpido' paniği: Süs diye dükkanlarına götürdüler!

 

Burada bunun tehlikeli bir madde olabileceğini düşünen gençler polise haber verdi.

PATLAYICI OLABİLECEĞİNİ ANLAYINCA POLİSİ ARADILAR

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İl Emniyet Müdürlüğü bomba imha ekibinden yardım istedi. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda torpidoya benzeyen maddenin patlayıcı etkisi olmadığını belirledi.

PATLAYICI ETKİSİ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Torpidoyu getiren gençlerden Adem Polat, “Engiz kumsalına arkadaşlarla beraber off-road yapmaya gitmiştik. Orada denizin kenarında bulduk. Aldık buraya getirdik. Bir endişe duyduk ama arkadaşımız 'getirelim' dedi. Dükkana getirip süs yaparız dedik. Sonra tehlikeli bir şey olduğunu düşünüp polise haber verdik" dedi.

Samsun'da 'torpido' paniği: Süs diye dükkanlarına götürdüler! ile ilgili etiketler Samsun Bafra torpido suş gençler off road
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.