Samsun'da şiddetli sağanak: Caddeler göle döndü

AFAD, bugünü işaret ederek ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlara uyarıda bulunmuştu. Türkiye'nin büyük bölümünde görülen yağışlı hava, özellikle Karadeniz Bölgesi'nde etkisini gösterdi. Samsun’da sağanak yağış sonrası bazı caddeler ve bulvarlar göle döndü.

Samsun'da  11.00 sıralarında etkili olan yoğun yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur, şehrin bazı noktalarında su birikintileri oluşturdu. Bazı caddeler dereye dönüştü.

Samsun'da şiddetli sağanak: Caddeler göle döndü

Yaklaşık 40 dakika devam eden yağış sonrası şehrin birçok noktasında ana arterler suyla doldu. Araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Yağışın durmasıyla birlikte sular çekilmeye başladı.

AFAD VE METEOROLOJİ'DEN UYARI ÜSTÜNE UYARI GELMİŞTİ

AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Sabah saatlerinden itibaren, Trabzon'un batı ve doğu ilçeleri ve Rize ili ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun." ifadeleri yer aldı.

Samsun'da şiddetli sağanak: Caddeler göle döndü ile ilgili etiketler Samsun AFAD Sağanak Yağış Sel (Doğa olayı) hava durumu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.