Samsun'da facia! Anne ve oğlu yanarak can verdi!

Samsun'da 6 katlı binanın zemin katından dumanlar yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. Yangında evde bulunan Mesure Gültekin (82) ve oğlu Dursun Gültekin'in (55) yanarak hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Yangın, Samsun'un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 6 katlı binanın zemin kıtından dumanlar yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine, polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Samsun'da facia! Anne ve oğlu yanarak can verdi!

ANNE VE OĞLU HAYATINI KATBETTİ

Yangında evde bulunan Mesure Gültekin (82) ve oğlu Dursun Gültekin'in (55) yanarak hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Yangında ölen anne ve oğul otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun'da facia! Anne ve oğlu yanarak can verdi! ile ilgili etiketler Samsun Yangın İlkadım
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.