Samsun'da eski damat dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı...

Samsun’da eski dünürler arasında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Olay, Havza ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.B ve M.Ö isimli çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce boşandı. Boşanma davasının ardından mahkeme kararıyla çiftin 2 çocuğunun velayeti baba İ.B’ye verildi. İddiaya göre İ.B. yanına babasını ve 2 çocuğunu alarak bayram nedeniyle çocuklarını annesine götürmeye gitti. İddiaya göre, anne M.Ö.’nün evinde iki aile arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından İ.B. yanında getirdikleri tabancayla babası A.B. ile birlikte eski kayınpederine ve oğullarına ateş etti.

Tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan R.Ö.,M.A.Ö. ve M.A. yaralandı. Yaralılar ilçe hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan R.Ö ve oğlu M.A.Ö. doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından silahlı saldırıyı gerçekleştiren ve 2 kişinin ölümüne sebep olan baba ve oğul, jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

Samsun'da eski damat dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı... ile ilgili etiketler Samsun Damat cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.