Samsun'da Erdoğan Tok: “Cumhur İttifakı seçimlerden zaferle çıkacak”

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Cumhur İttifakı’nın seçimlerden zaferle çıkacağını belirtti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Seçim Koordinasyon Merkezi, Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Samsun Semerkand Vakfı Temsilciliği, Fevzi Çakmak ve Reşadiye Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu.

“CUMHUR İTTİFAKI’NI ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”
Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası üzerine kurulan gönül ittifakı olduğuna vurgu yapan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Cumhur İttifakı milletin gönlünde kurulan ülke bekası ve kardeşliğin teminatı olan bir birlikteliktir. Cumhur İttifakı, ülkenin birliği, beraberliği, geleceği için kurulan ittifaktır. Cumhur İttifak olarak MHP teşkilatlarıyla da bir uyum ahenk içerisinde bu kampanyayı sürdürüyoruz. Sahada da bir heyecan oluştuğunu görüyoruz. Cumhur İttifakı’nın sağladığı bu güçlü birlikteliğimizi 31 Mart yerel seçimlerde zaferle taçlandıracağız” diye konuştu.

HÜRRİYET MAHALLESİ’NDE TOK’A TEVECCÜH
Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyaret yapan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a büyük bir teveccüh gösterildi. Dernek Başkanı Erkut Buldu ve yönetim kurulu üyelerinin daveti üzerine derneği ziyaret eden Başkan Erdoğan Tok’u Hürriyet Mahallesi sakinleri de yalnız bırakmadı. Kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Erdoğan Tok, “Beş yıl önce güzel ve güçlü bir başlangıç yaparak, ilçemize çok büyük yatırımlar yaptık. Beş yıl geriye dönüp baktığımızda İlkadım’da devasa yatırımlarımızın olduğunu, birçok sorunun çözüldüğünü, vermiş olduğumuz sözleri yerine getirdiğimizi, söz vermeyip de ihtiyaç olan birçok hususu yaptığımızı hep beraber görüyoruz. Şahitlik ediyoruz. 5 yılda 255 milyon TL’lik yatırımlar yaparak İlkadım ilçemiz, 20 yılda alması gereken hizmetleri almış oldu. Çok şükür, İlkadım’a yakışanı yaptık. İlkadım’la ilgili hayallerimiz var. Daha yapacak olduklarımız var. İnşallah o hayallerimizi hep beraber yine birlik ve beraberlik içinde yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin” şeklinde konuştu.

EV ZİYARETLERİ
Ev ziyaretlerini de sürdüren Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadımlılar tarafından yağmura ve soğuk havaya rağmen yine dışarıda karşılandı. Başkan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman ile Fevzi Çakmak ve Reşadiye Mahallesi sakinleriyle buluştu. İlk olarak Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden Erdemir ailesine misafir olan Tok ardından Caner ailesine ev ziyareti gerçekleştirmek için gittiği Reşadiye Mahallesi’nde mahalle sakinleri tarafından adeta bir miting havasında sokakta karşılandı.

"CUMHUR İTTİFAKI NE YAĞMUR DİNLİYOR NE SOĞUK"
Soğuk hava ve yağmura rağmen uzun süre bekleyerek Cumhur İttifakı’na desteklerini gösteren İlkadımlılara seslenen Başkan Erdoğan Tok, "Ne mutlu bize ki böylesine güçlü ve gönülden bir birimize bağlı olduğumuz hemşehrilerimiz var. İşte Cumhur İttifakı öyle içten ve güçlü bir birliktelik ki ne yağmur dinliyor ne soğuk. Akşamın geç saatleri olmasına rağmen bizleri büyük bir enerji ve içtenlikle karşılayan siz kıymetli hemşehrilerimizle daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Her geçen gün bu kardeşliğimiz artarak daha da güçlü bir hal alıyor. Bizlerde sizlerden aldığımız güç ile İlkadım için yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"2023’E BİRLİKTE YÜRÜYORUZ"
Cumhur İttifakı’nın tüm ülkede heyecana yol açtığını ve getirdiği birlik ruhunun İlkadım’da tam anlamıyla yaşandığını söyleyen Tok sözlerini şöyle tamamladı:
"Vatan sevgisi ve bayrak sevgisi gibi ortak paydaların etrafında güçlü bir halka olarak birleştirici güç olan Cumhur İttifakı ile İlkadım’da büyük bir başarı yakalayacağız. İlkadım’a kazandırdığımız mega projelerin yanı sıra yeni, modern ve örnek projeleri birlikte hayata geçireceğiz. 5 yılda verdiğimiz sözleri tutmanın yanı sıra çok daha fazlasını hayata geçirdik. Ancak bu akşam burada gördüğümüz gibi en büyük başarımız gönüllere girmek olmuş. Belediye işi gönül işi ve bizde bu gönül, sevgi ve gayret var. Bu nedenle sizlerle omuz omuza 2023 hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz.”

Samsun'da Erdoğan Tok: “Cumhur İttifakı seçimlerden zaferle çıkacak” ile ilgili etiketler Samsun
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.