Samsun’da dövülen kadın olayı nedir? İbrahim Zarap kimdir? Tutuklandı mı?

İbrahim Zarap kimdir, tutuklandı mı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Samsun’da gerçekleşen bu kötü olayda üç yıl önce boşandığı eşini ölesiye döven İbrahim Zarap kimdir, Samsun’da dövülen kadın olayı nedir araştırdık.

Samsun’da dövülen kadın olayı nedir, İbrahim Zarap kimdir soruları araştırılıyor. Kadınlar gününden birkaç gün önce Türkiye’yi ayağa kaldıran bu vahşi olayda 3 yıl önce boşanmış olduğu eşini kızının gözleri önünde sokakta ölesiye dövdü.

Video görüntülerinin sosyal medya büyük ses getirmesi ardından tutuklanan İbrahim Zarap öldürmeye teşebbüsten tutuklandı. Daha önceden İbrahim Zarap’a şiddet gerekçesi ile eşi tarafından uzaklaştırma istendiği bilinmekte.

Samsun’da dövülen kadın olayı nedir? İbrahim Zarap kimdir? Tutuklandı mı?

Samsun’da dövülen kadın olayı nedir?

Samsun’da sokak ortasında küçük kızı önünde 3 yıl önce boşandığı eşi tarafından öldüresiye dayak yiyen kadının görüntüsü sosyal medyada büyük ses getirdi. Küçük kızın anne diye bağırdığı bu videoda İbrahim Zarap durmadan yerde yatan eski eşini yumruklayıp tekmelediği görülmekte. Daha önceden de eşini dövdüğü bilinen İbrahim Zarap şimdiye kadar sadece uzaklaştırmalar ile uzak tutulduğu öğrenildi.

Samsun’da dövülen kadın olayı nedir? İbrahim Zarap kimdir? Tutuklandı mı?

Eski eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap kasten adam öldürmekten tutuklandı. Hayati riski bulunmayan kadının şişliklerden vücudundaki kırıkların birçoğu henüz tespit edilemedi.

İbrahim Zarap Kimdir?

Samsun'da yaşanan olayda küçük kızı önünde bir adamın eşini öldüresiye darp ettiği görüntüler sosyal medyaya düşmesi ile Türkiye’yi ayağa kaldırdı. İbrahim Zarap'ın vahşi saldırısı sonrasında kanlar içinde bilincini kaybetmiş olan kadının, çağrılan sağlık ekipleri tarafınca Samsun Gazi Hastanesine sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan kadının, hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Yakalanan İbrahim Zarap adliyeye sevk edilmesinin ardından kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanmıştır.

Samsun’da dövülen kadın olayı nedir? İbrahim Zarap kimdir? Tutuklandı mı?

Küçük kızın çığlıklarına rağmen tekme atmaya devam eden adam kendisine sözlü olarak "Ne yapıyorsun sen" diyenlere de tepki göstermiştir. Videoyu çeken kişinin eşine şiddet uygulayan şahsın tepkisi sonrasında "Kapıyı kilitle, anahtarı çek, müdahil olma" gibi söylemlerde bulunduğu duyulmaktadır.

Samsun’da dövülen kadın olayı nedir? İbrahim Zarap kimdir? Tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Samsun'da dövülen kadın İbrahim Zarap kimdir kaç yaşında tutuklandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.