Samsun'da cinayet zanlısına hastane koridorunda saldırı

Geçtiğimiz günlerde Samsun'da motosikleti bir gencin öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada şüpheli kısa süre içerisinde yakalandı. Sağlık raporu için götürüldüğü hastanede öldürülen gencin yakınları tarafından saldırıya uğrayan zanlı, polis ekipleri tarafından linç edilmekten son anda kurtarıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Nebiler Caddesi üzerinde saat 17.30 sıralarında meydana geldi.

SEYİR HALİNDEYKEN POMPALI TÜFEKLE VURULDU

Edinilen bilgiye göre, askerde izne geldiği öğrenilen 21 yaşındaki Furkan Demircan 55 LJ 922 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken kendisini takip eden otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonucu vuruldu.

Ağır yaralanan genç karşıdan gelen çöp kamyonunun önüne düştü. Silahlı saldırganlar otomobille kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde Furkan Demircan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

ZANLI HASTANEDE SALDIRIYA UĞRADI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, pompalı tüfekle ateş açıp Furkan Demircan'ı öldürdüğü iddia edilen F.Ç. ile yakında bulunan H.B.B. ve H.Y.Ç.'yi olaydan 2 saat sonra Atakum ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Sağlık kontrolü için Gazi Devlet Hastanesine götürülen şüphelilerden F.Ç., burada saldırıya uğradı. Ancak narkotik polisi anında müdahale ederek olayı önleyip şüpheliyi hastaneden kaçırdı. 3 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi.

(İHA)

Samsun'da cinayet zanlısına hastane koridorunda saldırı

Samsun'da cinayet zanlısına hastane koridorunda saldırı - Resim : 2

Samsun'da cinayet zanlısına hastane koridorunda saldırı ile ilgili etiketler Samsun cinayet Hastane Saldırı İlkadım zanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.