Samsun-Sivas demiryolu hattı durakları nelerdir? Hangi istasyonlar bulunmaktadır?

Samsun-Sivas Demiryolu Hattı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katımlıyla resmen açıldı. Törende konuşan Erdoğan, Samsun ile Sivas arasındaki seyahat süresinin 5 saat 45 dakikaya kadar düştüğünü söyledi. Peki, Samsun-Sivas demiryolu hattı durakları nelerdir, hangi istasyonlar bulunmaktadır? Detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da Samsun-Sivas Demiryolu Hattı Modernizasyon Töreni'nde açıklamalar yaptı. Samsun'u daha da güzelleştirmek adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve 30 milyar lirayı aşan bir yatırım ile farklı bir konumda olduklarını belirten Erdoğan, Samsun’un sadece çevre illere değil ayrıca da Karadeniz bölgesinde bir ilham kaynağı olduğunun da altını çizmeden geçemedi.

Samsun'u ülkemizin doğusu ile batısı arasında bir köprü haline getirmeye çalıştıklarını yineleyen Erdoğan, son 18 yılda özellikle ulaşımda hayata geçirilen projeler sayesinde inanılmaz bir noktaya geldiklerini ifade etti.

Samsun-Sivas demiryolu hattında bulunan ana istasyon durukları ise Samsun, Amasya ve Sivas’tan oluşmaktadır.

Samsun-Sivas demiryolu hattı durakları nelerdir? Hangi istasyonlar bulunmaktadır? ile ilgili etiketler Samsun Sivas Samsun-Sivas demiryolu hattı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.