Samsun şehidini dualarla uğurladı!

Terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit düşen olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Gece gündüz demeden vatanı savunan Mehmetçik terör bölgelerinde mücadelesini sürdürüyor. Pençe-Kilit Operasyonu'nda görev yapan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız hain terör saldırısı sonucunda şehit düştü. Bugün ise şehide son görev için Samsun’da cenaze töreni düzenlendi.

"Seninle gurur duyuyoruz"

Bugün ise şehide son görev için memleketinde cenaze töreni düzenlendi.

Törende 25 yaşındaki şehidin annesi Zübeyde, babası Ali ve kardeşleri Havva ile Yasin Yıldız, Türk bayrağına sarılı tabutu okşayarak, "Seninle gurur duyuyoruz." dedi.

"Sizi öldürdü de gitti"

Cenaze öncesinde tabutun başına gelen Yıldız'ın kız kardeşi Havva Yıldız, teröre lanet ederek, "Kardeşim şehit oldu, bayraklara sarıldı da gidiyor. Siz leşsiniz, leş. Kanını yerde bırakmadı, sizi öldürdü de gitti. Kahrı perişan olun." dedi.

3 kahraman asker şehit oldu

Pençe Kilit Harekat bölgesinde hain teröristlerce açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen ve Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal'ın şehit olduğu duyuruldu. 

 

Samsun şehidini dualarla uğurladı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.