Samsun güne felaketle uyandı! Öğrenci servisi devrildi: Ölü ve yaralılar var!

Samsun'un Yakakent ilçesinde öğrenci servisi devrildi. Kazada 15 yaşındaki 1 öğrenci hayatını kaybederken, 6'sı öğrenci 7 kişi de yaralandı.

M.B'nin kullandığı öğrenci servisi, kar yağışının etkili olduğu Kuzören Mahallesi'nde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi.

1 ÖĞRENCİ ÖLDÜ, 7 KİŞİ YARALANDI

Kazada sürücü M.B. (70) ile serviste bulunan Kozköy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Sibel Şahin (15) ve ikizi Sevgi Şahin (15) ile T.Ş. (15), Ö.K (16), T.Ş (15), A.D. (15), B.K. (16) yaralandı.

YARALILARIN 3'ÜNÜN DURUMU KRİTİK

Sağlık ekiplerince Alaçam Devlet Hastanesi ve Bafra Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Sibel Şahin, hayatını kaybetti. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, yaralıları hastanede ziyaret etti.

 

Samsun güne felaketle uyandı! Öğrenci servisi devrildi: Ölü ve yaralılar var! ile ilgili etiketler Samsun Okul kaza öğrenci servisi servis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.