Samsun'daki cinayet anı kamerada

Samsun'un Canik ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 24 yaşındaki genç Hüsame Ünveren hayatını kaybetti. İşte Hüsame Ünveren cinayet anı...

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Kanije Sokak'ta Canik Belediyesi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüsame Ünveren (24) adlı genç sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı.

Saldırganlar yaralı genç yerde yattığı sırada saldırılarını sürdürdü. Silah kabzası ve tüfek dipçiği ile bir süre talihsiz genci darp eden saldırganlar son olarak tabancayla ateş açtı.

Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet edip kafasına da darbe alarak ağır yaralanan Hüsame Ünveren 112 acil servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Hüsame Ünveren yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'daki cinayet anı kamerada ile ilgili etiketler Samsun cinayet cinayet anı Hüsame Ünveren

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.