Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı!

Süper Lig'de şampiyonun belli olmasına 4 maç kala Trabzonspor ve Başakşehir camiaları arasında gerilim yükseliyor... Bugün Twitter'da trend olan "GökselVarsaAKPyeOyYok" etiketi büyük ses getirdi. Bu etiket altında kimi Trabzonsporlular yıllardır oy verdikleri AK Parti'ye sportif gerekçelerle oy vermeyebileceklerini söyledi. Başakşehirliler ise Trabzonspor camiasını futbola siyaset karıştırmakla suçladı

Süper Lig'de uzun yılların ardından şampiyonluk yarışında 3 büyük İstanbul takımı havlu attı.

Şampiyonluk potasındaki tek İstanbul takımı olan Başakşehir FK ile Anadolu futbolunun başarılı temsilcisi Trabzonspor arasında kıyasıya rekabet son haftalara taşındı.

Finişe sayılı haftalar kala camialar arasında tansiyon artarken, kalan 4 maçta 2 puan farkla lider konumda bulunan Başakşehir, ikinci sırada yer alan Trabzonspor taraftarlarının hedefi haline geldi.

SİYASİ REKABET Mİ, SPORTİF MÜCADELE Mİ? 

Sosyal medyadan birbirlerine saldıran taraftarlar, rekabeti yeşil sahalardan siyasete çekti.

Trabzonsporlu taraftarlar, AK Parti'li kimliğiyle bilinen ve yakın zamanda İBB Meclisi 1. Başkanvekilliği görevinden istifa eden Göksel Gümüşdağ'ı hedef aldı.

OY VERMEMEKLE TEHDİT ETTİLER

#GökselVarsaAKPyeOyYok etiketi altında örgütlenen taraftarlar, yıllardır oy verdikleri AK Parti'ye bir daha oy vermeyeceklerini söyledi.

Kimileri bu kampanyaya destek verirken, kimileri de futbolun siyasete alet edilmemesi gerektiğini belirten paylaşımlarda bulundu.

Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı!

Açılan etiket, kısa sürede Twitter Türkiye gündeminin en üst sırasına yerleşti.

Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı! - Resim : 2

"TRABZONSPOR'U DEVLET KOLLUYOR" ALGISINI KİM YARATIYOR?

Öte yandan, bazı taraftarlar daha önce özellikle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un tarafından dile getirilen "Trabzonspor'u devlet kolluyor" tezini hatırlattı.

Bir sosyal medya kullanıcısı bu tip Twitter trendlerinin AK Parti'ye yönelik siyasi kumpaslara zemin hazrılamak amacıyla üretildiği görüşünü paylaştı.

Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı! - Resim : 3

 

İşte paylaşımlardan bazıları:

Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı! - Resim : 4

Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı! - Resim : 5

Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı! - Resim : 6

Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı! - Resim : 7

Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı! - Resim : 8

Şampiyonluk yarışında ok yaydan çıktı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Başakşehir Twitter Göksel Gümüşdağ AK Parti şampiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.