Şampiyonluk oranları belli oldu!

İddia Risk Yönetimi Euroleague'de bu sezon ilk kez şampiyonluk için Fenerbahçe Doğuş'u bir numaralı favori gösterdi.

İddaa risk yönetimi EuroLeague'de bu sezon ilk kez şampiyonluk için Fenerbahçe'yi bir numaralı favori olarak gösterdi.

İŞTE ŞAMPİYONLUK ORANLARI

2.20 Fenerbahçe

2.25 CSKA Moskova

2.75 Real Madrid

9.00 Zalgris

Obradovic: "Fenerbahçe gibi bir takım şu ana kadar nasıl sadece bir EuroLegue şampiyonluğu kazanır? Bu durum üzücü. Sadece Türkiye'de değil bütün Avrupa'da herkes Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyor, bu bana gurur veriyor. "Şu ana kadar 100'den fazla eski oyuncum antrenörlük yapıyor. Bu durum benim ne kadar yaşlı bir teknik adam olduğumu gösteriyor" dedi.

EUROLEAGUE FINAL FOUR NE ZAMAN?

Euroleague dörtlü final bu sene Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılacak. Fenerbahçe, Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak. Mücadele 18 Mayıs Cuma günü TSİ 19.00'da oynanacak.

Rus takımı CSKA Moskova ile İspanyol devi Real Madrid arasındaki basketbol maçı ise aynı gün Türkiye saatiyle 22.00'de oynanacak.

Şampiyonluk oranları belli oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe EuroLeague iddaa oranları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.