Şampiyonluk maçında penaltı olursa kim atacak?

Son iki maçtır penaltı kullanma konusunda futbolcular arasında tartışma çıkan Galatasaray'da, Başakşehir maçında ve son haftada penaltıları atacak isim belirlendi.

Son olarak Çaykur Rizespor ve Akhisarspor maçlarında Selçuk İnan, Younes Belhanda ve Sinan Gümüş ile penaltıyı kim kullanacak tartışmalarına giren, daha sonra topun başına geçip iki kere penaltı kaçıran Mbaye Diagne kalan haftalarda bu şansı elde edemeyebilir.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'da teknik heyet penaltı kazanılması halinde önceliği Selçuk ve Sinan'a verdi. Bu iki oyuncunun yedek olması halinde ise sarı kırmızılıların 10 numarası Belhanda vuruşu yapacak olan isim olacak.

Şampiyonluk maçında penaltı olursa kim atacak? ile ilgili etiketler Galatasaray Akhisarspor Çaykur Rizespor Diagne Sinan Gümüş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.