Şampiyonluk kazası: 2'si ağır 5 yaralı

Beşiktaş, 2020-21 sezonunun Süper Lig şampiyonu oldu. Esenyurt'ta şampiyonluğu kutlamak isteyen bir grup otomobille kaza yaptı. Araç önce bir yayaya sonra direğe çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı, yaralananların ikisinin durumu ağır.

Şampiyonluk kazası İstanbul Esenyurt'ta saat 23.15 sıralarında meydana geldi.

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi 1000. Sokak üzerinde 4 kişinin Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak için tur attığı 34 DJC 668 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kayarak sürücüsünün kontrolünden çıktı. Otomobil, önce sokak üzerindeki bir yayaya sonra da elektrik direğine çarptı.

Kaza sonucu 5 kişi yaralanırken, olayı gören vatandaşlar durumu itfaiye sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Araçtan sıkışan kişiler, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Araç sürücüsü ve yayanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Şampiyonluk kazası: 2'si ağır 5 yaralı


"ŞAMPİYONLUĞU KUTLARKEN OLDU"

Kazanın şampiyonluğu kutlarken yaptıklarını söyleyen Tarık Ekin, "Gelirken, bir anda kaydı direğe vurdular. Hız mı yaptılar bilmiyorum. Kutlamadan oldu. Şampiyonluğu kutlarken oldu. Yayaya da çarptılar, bir yaya var" dedi.

DHA

Şampiyonluk kazası: 2'si ağır 5 yaralı ile ilgili etiketler Esenyurt kaza Beşiktaş şampiyonluk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.