Şampiyonluk gelince saçlarını bordo maviye boyattı

Kocaeli’de yaşayan 31 yaşındaki koyu Trabzonspor taraftarı Ünal Demirci, şampiyonluk coşkusuyla saçlarını bordo maviye boyattı. Demirci, saçlarıyla gittiği yerlerde ilgi odağı oluyor.

Kocaeli’de yaşayan koyu Trabzonspor taraftarı, saçlarını bordo mavi renklere boyattı. 31 yaşındaki Ünal Demirci, saçlarından dolayı yürüdüğü her yerde insanların ilgisini toplamaya başladı. Şampiyonluğun coşkusuyla böyle bir değişiklik yapmak istediğini söyleyen Demirci, yüzünü de boyatmayı düşündüğünü ama alerjiden çekindiği için yalnızca saçlarına boya yaptığını söyledi.

Şampiyonluk gelince saçlarını bordo maviye boyattı

Şimdiye kadar kimsenin tepkisini çekmediğini de dile getiren Demirci, bu anıları kendisine yaşattığı için Trabzonspor’a teşekkürlerini iletti.

“YÜZÜMÜ DE BOYATACAKTIM..."

Saçını boyatmaya nasıl karar verdiğini anlatan Ünal Demirci, “38 yıl sonra tekrar şampiyon olduk. Aslında yüzümü de boyatacaktım ama alerji yapar diye boyatmadım. Bir değişiklik olsun istedim. Gidip kuaföre bordo mavi renk olup olmadığını sordum, o da olduğunu söyledi. Ben de boyattım. Aşırı derecede ilgi gördü. Herkes çok beğenip fotoğraf çektirmek istedi” dedi.

Şampiyonluk gelince saçlarını bordo maviye boyattı ile ilgili etiketler Trabzonspor taraftar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.