Şampiyonlar Ligi'nin dev maçı Cüneyt Çakır’ın

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Manchester City - Real Madrid karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi interenet sitesinden yayınladığı mesajda Şampiyonlar Ligi’nde 26 Nisan 2016 Salı günü oynanacak Manchester City – Real Madrid karşılaşmasını FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın yöneteceğini açıkladı.

Manchester kentindeki City of Manchester Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşmada Çakır’ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Tarık Ongun yapacak. Serkan Ok’un 4. hakem olacağı müsabakada, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

2016 Avrupa Şampiyonası’nda da görev almaya hazırlanan Cüneyt Çakır ve ekibi, son olarak Liverpool ile Borussia Dortmund arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında düdük çalmıştı. Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2011-2012 sezonunda yarı final, geçtiğimiz sezon ise final yönetme başarısı göstermişti.

Şampiyonlar Ligi'nin dev maçı Cüneyt Çakır’ın ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.