Şampiyonlar Ligi'nde şike skandalı!

Paris Mali İşler Savcılığı, Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'in Kızılyıldız'ı 6-1 yendiği maçta Sırp ekibinin yöneticilerinin şike yaptığı yönündeki iddialar nedeniyle soruşturma başlattı.

Fransız medyasında yer alan bilgilere göre, soruşturma talebinin UEFA'dan geldiği belirtildi. Spor gazetesi l'Equipe, UEFA yetkililerinin Fransa'yı, 6-1 sona eren maçta Sırp ekibinin yöneticilerinin maçın 5 farkla biteceği konusunda şike yaptığı şeklinde uyardığı ve bu nedenle soruşturma açıldığını yazdı.

Mali İşler Savcılığına akseden iddiaları, UEFA cephesinde Başkan Aleksander Ceferin ve yakın ekibinin bildiğinin belirtildiği haberde, Sırp ekibinin yöneticilerinin milyonlarca euro değerinde bahis oynadığı kaydedildi. Bazı gazeteler, bu rakamın 5 milyon euro olduğunu öne sürdü.

3 Ekim'de Paris'te oynanan maç sonrası olaylar çıkmış, çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

PSG'DEN İLK AÇIKLAMA

PSG'den konuya ilişkin açıklama geldi: "Kesinlikle bu duruma direkt ya da dolaylı olarak dahil olmadık. Kulübümüze bu konuyla alakalı yapılacak tüm suçlamalarla alakalı yasal hakkımızı saklı tutuyoruz."

Şampiyonlar Ligi'nde şike skandalı! ile ilgili etiketler PSG şike UEFA Şampiyonlar Ligi kızılyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.