Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasının 2. haftasında ilk gün maçları tamamlandı. Turnuvayı en çok kazanan Real Madrid, ikinci maçından da 3 puan alamadı. İşte geceye damga vuran sonuçlar...

UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasının 2. haftasının ilk seansı tamamlandı.

BAYERN BİLDİĞİMİZ GİBİ

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunun 2. haftasında erken seans maçında Lokomotiv Moskova ve Bayern Münih karşı karşıya geldi.

Son şampiyon Bayern Münih, Goretzka'nın 13 ve Kimmich'in 79. dakikadaki golleriyle Lokomotiv Moskova deplasmanından 2-1 galip ayrıldı. Ev sahibi ekibin golü ise 70. dakikada Miranchuk'tan geldi.

Bayern Münih bu sonuçla A Grubu'ndaki 2. maçını da kazandı.

Seansın ikinci maçında Shaktar ile Inter golsüz berabere kaldı.

Akşam seansında oynanan maçlarda ise sürpriz sonuçlar çıktı.

REAL YİNE KAYIP

13 kez şampiyon olan ve turnuvayı en çok kazanan takım unvanını elinde bulunduran Real Madrid, ikinci maçta da 3 puanla tanışamadı. 

İlk maçta Shakhtar Donetsk'e şok bir skorla mağlup olan Real Madrid, 2. sınavında 1 puanı uzatma dakikalarında kurtardı. 33 ve 58'de Marcus Thuram ile dev rakibi karşısında 2-0 öne geçen son dakikalarında kalesini gole kapatamadı. 87'de Karim Benzema ile farkı 1'e indiren Real Madrid, 90+3'te Carlos Casemiro'nun golüyle eşitliği yakaladı, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

İşte gecenin diğer sonuçları; 

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid Bayern Münih
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.