Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile Paris Saint-Germain’in ardından yarı finale yükselen diğer iki takım, Real Madrid ile Manchester City oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları tamamlanmasının ardından gözler yarı finale çevrildi... Çeyrek final ilk maçında sahasında Borussia Dortmund’u 2-1 mağlup eden Manchester City, deplasmanda oynanan maçı da 1-0 geriye düşmesine rağmen kazanarak yarı finale yükseldi. İngiliz ekibine galibiyeti getiren golleri 55.dakikada penaltıdan Riyad Mahrez ve 75. dakikada Phil Foden kaydetti. Borussia Dortmund’un tek golü ise 15'te Jude Bellingham’dan geldi.

Bir diğer çeyrek final eşleşmesinde ise yarı finale yükselen takım Real Madrid oldu. İlk maçta Liverpool’u 3-1 mağlup eden İspanyol ekibi, deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrılarak yarı finale adını yazdırmayı başardı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final eşleşmeleri de bugün oynanan maçların ardından belli oldu. Organizasyonun yarı finalinde Paris Saint-Germain - Manchester City ve Real Madrid - Chelsea eşleşmeleri oluştu. Yarı final eşleşmelerinde ilk maçlar, 27-28 Nisan, rövanş karşılaşmaları ise 4-5 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ne zaman? ile ilgili etiketler Chelsea Real Madrid Manchester City PSG UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.