Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Kim Oldu? 2022 UEFA Şampiyonlar Ligi Finalini Kim kazandı?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2022 Finalini kazanan takım kim oldu merak ediliyor. Avrupa Futbolunun dev organizasyonu Şampiyonlar Ligi 2022 finali İngiltere Temsilcisi Liverpool ve İspanyol Devi Real Madrid arasında oynandı. Futbolseverlerin Merakla araştırdığı, "Şampiyonlar Ligi şampiyonu kim oldu" Sorusu da yanıtını buluyor.

Liverpool ve Real Madrid Arasında oynanan 2022 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı sonrası araştırmalar başladı. Futbolseverlerin Sezon başından bu yana merakla Beklediği karşılaşma Fransa'da Stade de France stadında oynanıyor. Jurgen Kloop ve Carlo Ancelotti'nin öğrencileri arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalini hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu kim oldu sorusu yanıtını buldu. Bugüne kadar Avrupa organizasyonlarında 9 kez karşı karşıa gelen Liverpool ve Real Madrid 10. karşılaşamada Şampiyonlar Ligi finali için karşı karşıya geldi.

ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KİM KAZANDI?

2022 Şampiyonlar Ligi finalini kim, hangi takım kazandı sorusu az sonra belli olacak. Karim Benzema'lı Real Madrid ve Mohammed Salah'lı Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi final maçının galibi İspanyol devi Real Madrid oldu. Liverpool'u 1-0 yenen Real Madrid 2022 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak bu kupayı 14. kez müzesine götürdü. 

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Kim Oldu? 2022 UEFA Şampiyonlar Ligi Finalini Kim kazandı? ile ilgili etiketler Liverpool Real Madrid şampiyonlar lgini kim kazandı şampiyonlar ligi şampiyonu kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.