Şampiyonlar Ligi maçları tek maç mı? Şampiyonlar Ligi son 16 maçları tek maç mı?

Şampiyonlar Ligi son 16 tur maçları bu akşam oynanıyor. Leipzig evinde İngiliz devi Liverpool'la oynarken; Barcelona, İspanya'da PSG'yi ağırlıyor. Futbolseverler, Şampiyonlar Ligi maçları tek maç mı, son 16 tur maçları rövanş olacak mı sorusuna yanıt arıyor.

Şampiyonlar Ligi maçları tek maç mı, son 16 tur maçlarında rövanş olacak mı sorularının yanıtı haberimizde. 16 Şubat akşamı başlayan Şampiyonlar Ligi çeyrek final öncesi son maçlar oynandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI MI TEK MAÇ MI?

Dünya futbol yıldızlarının yer aldığı en çok takip edilen lig olan Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi yapıldı. Futbol severler kura çekimini heyecanla takip etti. Altı maç sonrasında son 16 turuna yükselen takımlar, İstanbul’a final maçları için gidecek.

Eşleşmeler:

B.Monchengladbach-Manchester City
Lazio-Bayen Münih
Atletico Madrid-Chelsea
Leipzig-Liverpool
Porto-Juventus
Barcelona-Paris Saint Germain
Sevilla-Borussia Dortmund
Atalanta-Real Madrid

Covid-19 sebebi ile geçen sezonda tek maç sistemi uygulanmıştı. Bu sezonda tek maç uygulanmayacak. Tüm maçlar rövanşlı devam edecek.

Şampiyonlar Ligi maçları tek maç mı? Şampiyonlar Ligi son 16 maçları tek maç mı? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonlar ligi maçları tek maç mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.