Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçının henüz yayıncısı bulunmuyor. beIN Sports'un yayınlaması beklenen mücadelelerle ilgili muamma var. Yayıncı kuruluş konuyla ilgili henüz bir bilgilendirme yapmadı. Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın değerinin çok yüksek olması sebebiyle TRT'nin de bu konuda devreye girmesi beklenmiyor.

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçının resmi yayıncısı henüz açıklanmadı. beIN Sports, daha önce Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacağını ifade ederken sonrasında herhangi bir bilgilendirme yapmadı.

Önceki günlerde LASK Linz-Beşiktaş ve Türkiye-Rusya maçlarındaki yayın krizinde devreye girerek sorunu çözen TRT'nin Şampiyonlar Ligi maç yayınlarının çok yüksek değerli olması sebebiyle bu süreçte geri planda durduğu belirtildi.

beIN Sports ise konuyla ilgili sessiz. Sezon sonunda ve yaz aylarında beIN Sports'un yayınlayacağı belirtilen Devler Ligi mücadeleleriyle ilgili yayın krizinin çözümü için sadece 1 günü bulunuyor.

Yarın saat 22.00'de başlayacak Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını yayınlayacağı resmen açıklanan uydu kanalları ise şöyle;

Arena Sport 2

beIN Sports MENA

BT Sports Extra 5

Super Sport 12 za

DAZN Canada

DAZN Deutsch

Virgin Media TV

Ziggo Sport Extra

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi beIN Sports TRT maçı hangi kanal yayınlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.