Şampiyonlar Ligi kura çekimi simülasyonu: 2021-2022 Şampiyonlar Ligi kura çekimi yap

Şampiyonlar Ligi kura çekimi simülasyonu taraftarlar tarafından araştırılıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri merak ediliyor. İşte 2021-2022 Şampiyonlar Ligi kura çekimi yap

2021-2022 Şampiyonlar Ligi kura çekimi için geri sayım başladı. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki muhtemel rakipleri belli olurken dikkatler kura çekimine çevrildi.. Avrupa'da liglerin sona ermesinin ardından Beşiktaşlı taraftarlar Şampiyonlar Ligi kura çekimi simülasyonundan olası gruplar hakkında bilgiler almakta.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları 26 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Grup maçları 14-15 Eylül 2021 tarihlerinde başlayacak, 7-8 Aralık 2021 tarihlerinde tamamlanacak. Final, 28 Mayıs 2022 tarihinde oynanacak.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Chelsea'nin İngiltere Premier Lig'i ilk 4 sıra içerisinde bitirmesinin ardından Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, gelecek sezondan itibaren direkt olarak Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Siyah beyazlılar bunun yanında ön elemelerden gelecek takımlara bağlı olarak 3. ya da 4. torbada yer alacak.

Villarreal'in UEFA Avrupa Ligi finalinde Manchester United'a kaybetmesi de Beşiktaş'ın 3. torbada olma ihtimalini artıracak.

1. TORBA

Chelsea

Villarreal

Atletico Madrid

Manchester City

Bayern Münih

Inter

Lille

Sporting Lizbon

2. TORBA

Real Madrid

Barcelona

Juventus

Manchester United

PSG

Liverpool

Sevilla

Borussia Dortmund

3. TORBA

Porto

Ajax

Shakhtar Donetsk*

RB Leipzig

Salzburg*

Benfica*

Atalanta

Zenit

4. TORBA

BEŞİKTAŞ

Dinamo Kiev

Dinamo Zagreb*

Club Brugge

Young Boys*

Milan

Ludogorets

Wolfsburg

"*" işareti olan kulüpler play-off turunda mücadele ediyor.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi simülasyonu: 2021-2022 Şampiyonlar Ligi kura çekimi yap ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi simülasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.