Şampiyonlar Ligi grup kura çekimi ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

2021-2022 Şampiyonlar Ligi kura çekimi için geri sayım başladı. Tek temsilcimiz Beşiktaş’ın da yer alacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusu da tanıt arıyor. İşte, Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri…

2021-2022 Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesinde büyük heyecan yaşanıyor. Hafta içerisinde oynanacak Play Off rövanş maçları sonrasında Şampiyonlar Ligi’nde gruplara katılacak olan bütün takımlar netlik kazanacak.

Tek temsilcimiz Beşiktaş’ında gruplarda katılacağı Şampiyonlar Ligi kura çekiminde zorlu rakipler ve zorlu bir fikstür gün yüzüne çıkacak. Play Off rövanş maçlarında alınacak sonuçlar akabinde Beşiktaş’ın 3. ya da 4. torbadan kuraya katılacağı netlik kazanacak.

2021 ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi grup kura çekimi 26 Ağustos 2021 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da başlayacak Şampiyonlar Ligi grup kura çekimi İstanbul’da yapılacak ve UEFA’nın resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekilişinin ardından grup maçları 14-15 Eylül 2021 tarihlerinde başlayacak ve 7-8 Aralık 2021 tarihlerinde tamamlanacak.

Şampiyonlar Ligi grup kura çekimi ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

1. TORBA

Chelsea

Villarreal

Atletico Madrid

Manchester City

Bayern Münih

Inter

Lille

Sporting Lizbon

2. TORBA

Real Madrid

Barcelona

Juventus

Manchester United

PSG

Liverpool

Sevilla

Borussia Dortmund

3. TORBA

Porto

Ajax

Shakhtar Donetsk*

RB Leipzig

Salzburg*

Benfica*

Atalanta

Zenit

4. TORBA

BEŞİKTAŞ

Dinamo Kiev

Dinamo Zagreb*

Club Brugge

Young Boys*

Milan

Ludogorets

Wolfsburg

"*" işareti olan kulüpler play-off turunda mücadele ediyor.

Şampiyonlar Ligi grup kura çekimi ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.