Sebastien Haller golleriyle Robert Lewandowski'ye meydan okuyor... Devler Ligi'nde 9'ar gol!

Devler Ligi'nde sezona Sporting Lizbon deplasmanında 4 gol birden atarak başlayan Sebastien Haller, 5 maçta da gol sevinci yaşamayı başardı. Beşiktaş'a attığı 2 golle gol sayısını 9'a yükselten Fildişi Sahilli santrfor, gol krallığı yarışında Bayern Münih'in Polonyalı gol makinesi Robert Lewandowski'yi yakaladı. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sebastien Haller fırtınası esiyor... Ajax'ın Fildişi Sahilli santrforu, Beşiktaş'ı 1-2 mağlup ettikleri maçta takımının gollerini atarak Devler Ligi'nde 5 maçta 9 gole ulaştı. 

Haller böylece, Şampiyonlar Ligi’nde 9 golü bulunan Bayern Münih'in Polonyalı gol makinesi Robert Lewandowski'yi yakaladı. 

Beşiktaş maçına 2. yarı başlarken giren Haller, 54 ve 69'da attığı gollerle galibiyeti getirdi ve Hollanda şampiyonu C Grubu'nda 5'te 5 yaptı. Beşiktaş maçı öncesinde 7 golle, krallık yarışında 2’nci sırada bulunan Fildişi Sahilli futbolcu gol sayısını 9’a çıkardı ve ilk sırada yer alan Robert Lewandowski’yi yakaladı.

WEST HAM KARİYERİ BAŞARISIZ

Devler Ligi'nde sezona Sporting Lizbon deplasmanında 4 gol birden atarak başlayan 27 yaşındaki Fransa doğumlu santrfor, Eredivisie'de de takımına 13 maçta 9 gol, 3 asistlik bir skor katkısı sağladı.

Ajax'a geçen sezon devre arasında West Ham United'dan 22.5 milyon euro bonservisle transfer edilen Haller'in Premier League kariyeri ise başarısız geçmişti. 

Eintracht Frankfurt formasıyla Bundesliga'da müthiş bir çıkış yakalayan yıldız isim 2019 yazında 50 milyon euro bonservisle Londra ekibine transfer olmuştu. Ancak beklentilerin altında kalan ve bonservisi altında ezilen futbolcu geçen sezon devre arasında "zararına satış"la Ajax'a transfer olmuştu. 

Sebastien Haller, West Ham United formasıyla 54 maçta 14 gol atabildi.

Sebastien Haller golleriyle Robert Lewandowski'ye meydan okuyor... Devler Ligi'nde 9'ar gol!

Haller, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Attığım goller tecrübeden geliyor. Attığım ikinci golü, üçüncü defa aynı şekilde kaydediyorum. Bu şans değil, pozisyonlar oluşturuluyor. Ne kadar oynarsan o kadar tecrüben artıyor. Doğru zamanda, doğru yerde oluyorsun." diye konuştu.

Sebastien Haller golleriyle Robert Lewandowski'ye meydan okuyor... Devler Ligi'nde 9'ar gol! ile ilgili etiketler Ajax Beşiktaş West Ham United Sebastien Haller UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.