Şampiyonlar Ligi finalinin ertelenmesine Fatih Terim'den tepki!

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında Liverpool ile Real Madrid'in TSİ 22:00'de karşı karşıya gelmesi beklenirken maç 22:36'ya ertelendi. Maçın yorumcusu tecrübeli teknik adam Fatih Terim, UEFA'dan erteleme ile ilgili resmi bir açıklama yapılmamasına tepki göstererek "Ne açıklama var ne özür dileme. Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim." dedi.

Liverpool ile Real Madrid arasında 22.00'de başlaması planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin başlama saatine üç kez erteleme geldi. Stadyum dışındaki organizasyon sorunları nedeniyle mücadele önce 22.15'e sonra 22.30'a ertelendi. UEFA bir açıklama yayınlayarak 22.30'a ertelenen maçın başlama saatini 22.36 olarak yeniden güncelledi.

Tecrübeli teknik adam aynı zamanda maçın yorumcusu Fatih Terim, maçın ertelenmesi ile ilgili UEFA'dan açıklama yapılmamasına tepki göstererek ''Özür bile dilemiyorlar. Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız. Son anda yine vazgeçmezlerse. Çok daha güzel yaptık daha önce." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi finalinin ertelenmesine Fatih Terim'den tepki! ile ilgili etiketler Fatih Terim UEFA Şampiyonlar Ligi Liverpool Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.