UEFA'dan Şampiyonlar Ligi planı! Final seyircili mi oynanacak?

Türkiye'de gerçekleşecek olan Şampiyonlar Ligi Finali için seyirci polemiği baş gösterdi! UEFA'nın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final karşılaşması için 9 bin seyirci alınmasını ve akıllı bile sistemine geçilmesini planladığı öğrenildi. Az bir süre kalan dev karşılaşmada son söz Türkiye'nin olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde seyirci olacak mı? taraftarların merak ettiği soruya UEFA açıklık getirdi.

İngiliz basını Daily Mail'in haberine göre; Şampiyonlar Ligi Finali'nde 9 bin taraftar tribünden maçı takip edebilecek. Ayrıca, taraftarların cep telefonlarındaki uygulama sayesinde akıllı bilet yöntemiyle katılım gerçekleştirebileceği öğrenildi. Covid-19 sebebi ile 9 bin tarafrarı kontrollü bir şekilde stada almayı düşünen UEFA'nın planında son söz Türkiye'de olacak.

SON SÖZ TÜRKİYE'NİN

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek olan Şampiyonlar Ligi Finali için son karar Türkiye'nin olacak. Bu dev mücadele için karar bekleniyor. Heyecanlı final 29 Mayıs 2021 tarihinde oynanacak.

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi planı! Final seyircili mi oynanacak? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Türkiye şampiyonlar ligi finali
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.