Şampiyona Ankara'da coşkulu karşılama!

4. kez Dünya Şampiyonu olan Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Dünya Güreş Şampiyonası'nda 4. kez altın madalya kazanan Milli Güreşçi Rıza Kayaalp yurda döndü. Esenboğa Havalimanıda coşkuyla karşılanan Rıza Kayaalp ile annesi Sevgi Kayaalp ve babası Kelami Kayaalp, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kayaalp, "Olimpiyatlarda daha iyi olmak istiyorum" dedi.

'ÖNEMLİ OLAN DEVAM ETTİREBİLMEK'

Kayaalp, "Rekorlar her zaman kırılır. Önemli olan devam ettirebilmem. 9 Avrupa Şampiyonu olduysam 10 neden olmasın. 4 Dünya Şampiyonu olduysam 5 neden olmasın. Bunlar için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

HEDEF OLİMPİYATLAR

Olimpiyat şampiyonu olmak istediğini ifade eden dünya şampiyonu Kayaalp, "Bu kadar şampiyonluğun yanına bir de Olimpiyat şampiyonluğu koymak en büyük arzum, isteğim. Halkımızın da benden bunu istediğini biliyorum. Olimpiyat ikinciliği ve üçüncülüğünün yanına bir de Olimpiyat şampiyonluğu yakışır. Ömür boyu da mutlu yaşarım. aksi durumda ömür boyu da bunun üzüntüsünü yaşarım. Umarım Allah bana o günleri göstermez. İnşallah güzel bir şekilde Olimpiyat şampiyonu olarak noktalarım." şeklinde konuştu.

Şampiyona Ankara'da coşkulu karşılama! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.