Şampiyon Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten müthiş performans! Birçok ismi ardında bıraktı

Zehra Güneş fırtınası Sultanlar Ligi'ni kavurdu geçti. Vakıfbank geriden gelerek Fenerbahçe Opet'i devirdi ve üst üste 4. kez Sultanlar Ligi şampiyonu oldu. Vakıfbank'ın şampiyonluktaki baş mimarlarından Zehra Güneş final serisinin MVP'si olarak şampiyonluğunu taçlandırmayı başardı.

Zehra Güneş, Fenerbahçe Opet'i devirerek sezonun oyuncusu ödülünü de kapmayı başardı. Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi 5. ve son maçında Vakıfbank ile Fenerbahçe Opet karşılaştı. Mücadeleyi 3-0 kazanan sarı-siyahlılar seriyi 3-2 yaptı ve şampiyon oldu.

Şampiyon Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten müthiş performans! Birçok ismi ardında bıraktı

SEZONA DAMGASINI VURDU

Son yıllardaki yükselen performansı ile dikkatler üzerinden hiç eksilmeyen Zehra Güneş, bu sezon Vakıfbank'ı sırtlayan isimlerden biri oldu. Sezon boyunca hem milli takım ile hem de sarı-siyahlı ekip ile başarılı işlere imza atan milli voleybolcu final serisindeki MVP ödülü ile de Sultanlar Ligi'nin en değerli oyuncusu olarak bir kez daha rüştünü ispat etti.

Şampiyon Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten müthiş performans! Birçok ismi ardında bıraktı - Resim : 2

BİRÇOK YILDIZI ARDINDA BIRAKTI

Zehra Güneş'in MVP ödülü ile sezonun oyuncusu olduğu Misli.com Sultanlar Ligi final serisinin diğer başarılı isimleri de açıklandı.

İşte Zehra Güneş ile birlikte ödül alan diğer voleybolcular:

Özel ödül: Melissa Vargas - Fenerbahçe Opet

En iyi libero: Gizem Örge - Fenerbahçe Opet

En iyi pasör: Cansu Özbay - Vakıfbank

En iyi orta oyuncu: Eda Erdem - Fenerbahçe Opet

En iyi smaçör: Gabi - Vakıfbank

En iyi pasör çaprazı: Isabelle Haak - Vakıfbank

Şampiyon Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten müthiş performans! Birçok ismi ardında bıraktı - Resim : 3

Şampiyon Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'ten müthiş performans! Birçok ismi ardında bıraktı ile ilgili etiketler VakıfBank zehra güneş Fenerbahçe Opet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.