Şampiyon Trabzonspor'un futbolcularına 'Ahlaksız' diyen Beyaz TV'ye isyan bayrağını açtılar

Şampiyonluk kutlayan Trabzonsporlu futbolculara yönelik Beyaz TV'de yayınlanan bir haber Trabzon camiasını ayaklandırdı. Söz konusu habere karşı yerel medya sert tepki gösterirken, Twitter'da 'Haddini bil Beyaz TV' etiketi gündem oldu.

38 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğun coşkusunu yaşayan Trabzonspor taraftarları, Beyaz TV'de yayınlanan magazin programında çıkan bir habere büyük tepki gösterdi. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında bordo mavililerin yıldız kalecisi Uğurcan Çakır ile Dorukhan Toköz ve Arda Akbulut'un İstanbul'da yaptığı kutlama çıkışındaki görüntülerin 'Ahlaksız' sözüyle verilmesi büyük tepki çekti.

Şampiyon Trabzonspor'un futbolcularına 'Ahlaksız' diyen Beyaz TV'ye isyan bayrağını açtılar

GÖRÜNTÜLERDEKİ UĞURCAN ÇAKIR DEĞİLMİŞ

Görüntülerdeki kişinin Uğurcan Çakır olmadığı sosyal medyada ortaya çıktı. Söz konusu kişinin kollarında dövme olmaması gerçeği ortaya çıkardı. Milli kalecinin her iki kolunda da bulunan dövmeler işin aslını ispatladı.

 Söz konusu haber, Trabzon basınında sert tepkiyle karşılanırken, Twitter'da 'Haddini bil Beyaz TV' etiketi gündem oldu.

Trabzonsporlu taraftarların konuyla ilgili yaptığı bazı paylaşımlar şöyle:

 Beyaz TV sınırları aştı, Uğurcan Çakır'ın özel hayatına dair görüntüleri "ahlak" vurgusuyla paylaştı.


Trabzonsporlu taraftarlar, Beyaz TV'ye #HaddiniBilBeyazTv etiketiyle tepki gösteriyor.

— Arena61 (@_arena61com) May 19, 2022

Şampiyon Trabzonspor'un futbolcularına 'Ahlaksız' diyen Beyaz TV'ye isyan bayrağını açtılar ile ilgili etiketler Trabzonspor Beyaz TV Uğurcan Çakır Haber Sosyal Medya tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.