Şampiyon Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıklarına start verdi!

Şampiyon Trabzonspor'da, yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan yeni sezonun ilk çalışması basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Trabzonspor, yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan yeni sezonun ilk çalışması basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Şampiyon Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıklarına start verdi!

İLK ANTREMAN GENİŞ ALAN OYUN ÇALIŞMLARI İLET BİTTİ

Isınma koşusuyla başlayan antrenman mobilizasyon ve denge çalışması ile devam etti. Antrenman pas çalışması, 5'e 2 ve geniş alan oyun çalışmaları ile son buldu.

Şampiyon Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıklarına start verdi! - Resim : 2

SERKAN ASAN ANTREMAN SAHASINA KOLTUK DEĞNEKLERİYLE GELDİ

Geçtiğimiz sezonun son haftasında Altay ile oynanan maçta sakatlanan Serkan Asan ise antrenman sahasına koltuk değnekleriyle gelerek yeni sezon öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı ve takım arkadaşlarıyla görüştü.

Şampiyon Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıklarına start verdi! - Resim : 3

İHA

Şampiyon Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıklarına start verdi! ile ilgili etiketler Trabzonspor antreman Yeni sezon hazırlığı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.