Şampiyon tenisçiye şok taciz! Uçağa binerken objektiflere yakalandı...

Tenis dünyasının en iyi kadın sporcusu olarak gösterilen Serena Williams, Alexis Ohanian'la balayına çıktı. Çekilen bu fotoğraf ise magazin ve spor sitelerinin anasayfalarını süsledi

Serena Williams ile Alexis Ohania çifti, New Orleans Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde yapılan Güzel ve Çirkin temalı düğün töreniyle evlendi.

Davete aralarından Beyonce, Kim Kardashian, Eva Longoria, Caroline Wozniacki, Kelly Rowland, Ciara ve La La Anthony'nin de dahil olduğu 200 konuk katıldı.

serena

Evlilik töreninin ardından balayına çıkan çift, özel bir jetle seyehat etti. Yanlarına küçük kızları Alexis Olympia'yı da alan çiçeği burnunda çiftin jete binerken yakalanan pozları ise olay oldu.

taciz2

Düğünün en az 1 milyon dolara mal olduğu, Vogue ile yapılan anlaşma gereği konuklardan mekana cep telefonlarını getirmemelerinin istendiği belirtildi.

Şampiyon tenisçiye şok taciz! Uçağa binerken objektiflere yakalandı... ile ilgili etiketler Serena Williams Balayı Taciz alexis ohanian
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.