Şampiyon neden final yaptı? Şampiyon bitti mi?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Şampiyon, 34. bölüm ile final yaptı. Peki, Şampiyon neden final yaptı? Şampiyon bitti mi? İşte tüm detaylar haberimizde…

TRT 1 ekranlarında Cuma günleri yayınlanan Şampiyon dizisi 34. bölümü ile izleyicisine veda ederek final yaptı. Reytinglerden oldukça uzak kalan Şampiyon, ilk günlerdeki gibi izleyicisi tekrardan ekran başına çekemedi. Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un yer aldığı Şampiyon Perşembe akşamında 34. final bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı.

ŞAMPİYON NEDEN FİNAL YAPTI?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolgahan Sayışman’ın yer aldığı Şampiyon dizisi 34. bölümüyle final yaptı. Dizi reytinglerde istenen başarıyı elde edemediği için ekranlara veda etmek zorunda kaldı.

Şampiyon neden final yaptı? Şampiyon bitti mi? ile ilgili etiketler şampiyon Şampiyon final Şampiyon 34. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.