Şampiyon motosikletçinin öldürüldüğü cinayetten yeni ayrıntı: Katilini ve çalışanı böyle darp etti

Türkiye şampiyonu motosikletçi Mustafa Adım'ın gittiği çorbacıda öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cinayet önceisnde Adım'ın katil zanlısı Yusuf Sivridağ'ı ve mekada çalışan bir kişiyi darp ettiği anlar ortaya çıktı.

Eğlence mekanı işleten Mustafa Adım, arkadaşlarıyla birlikte çorbacıya gitti. Bir süre sonra Adım’ın iş yerinde garsonluk yapan Yusuf Sivridağ da çorbacıya geldi. 

Şampiyon motosikletçinin öldürüldüğü cinayetten yeni ayrıntı: Katilini ve çalışanı böyle darp etti

Sivridağ, burada tabancasını çıkarıp, patronuna 3 el ateş etti. Arkadaşları tarafından yakındaki özel hastaneye götürülen Mustafa Adım, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Kaçan Yusuf Sivridağ da yakalanarak gözaltına alındı.

Şampiyon motosikletçinin öldürüldüğü cinayetten yeni ayrıntı: Katilini ve çalışanı böyle darp etti - Resim : 2

Adım'ın aynı zamanda motor sporcusu olduğu, 2014 yılındaki Türkiye Motosiklet Drag Yarışları'nda şampiyon olduğu öğrenildi. Sivridağ, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. 

Şampiyon motosikletçinin öldürüldüğü cinayetten yeni ayrıntı: Katilini ve çalışanı böyle darp etti - Resim : 3

Öte yandan Mustafa Adım'ın öldürülmeden önce Yusuf Sivridağ'ı kendi iş yerinde darbettiği anların güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Adım'ın, Sivridağ'ın yüzüne yumruk ve tekme attığı daha sonra yakasından tutarak mekan dışına çıkardığı anlar yer aldı.

Şampiyon motosikletçinin öldürüldüğü cinayetten yeni ayrıntı: Katilini ve çalışanı böyle darp etti - Resim : 4

Şampiyon motosikletçinin öldürüldüğü cinayetten yeni ayrıntı: Katilini ve çalışanı böyle darp etti ile ilgili etiketler cinayet Darp mustafa adım yusuf sivridağ çalışan kamera
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.