Şampiyon EuroLeague'e galibiyetle başladı! Anadaolu Efes 72-59 Kızılyıldız

EuroLeague'de son iki yılın şampiyonu Anadolu Efes, yeni sezonda ilk maçına Kızılyıldız karşısında çıktı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda kapalı gişe oynayan Efes taraftarın karşılığını verdi ve Sırp ekibini 72-59 devirerek sezona galibiyetle başladı.

EuroLeague'de son iki yılın şampiyonu Anadolu Efes, yeni sezonda ilk maçına çıktı. Lacivert-Beyazlılar, Sinan Erdem'de taraftarıyla buluştuğu mücadelede Kızılyıldız'ı ağırladı. Lacivert-Beyazlı taraftarlar mücadelenin biletlerini tamamen bitirirken, zorlu karşılaşma kapalı gişe oynandı.

ERGİN ATAMAN'IN ÖĞRENCİLERİ GALİBİYETLE BAŞLADI

Temsilcimiz, Avrupa arenasında taraftarının da hakkını verdi. İlk periyodu 17-14 önde kapatan Anadolu Efes ilk devreyi de 35-34 önde tamamladı. Üçüncü çeyreği 56-50'lik skorla 6 farkla bitiren Ergin Ataman'ın öğrencileri karşılaşmayı da 72-59 kazandı.

Bu sonuçla Lacivert-Beyazlılar son iki yılın şampiyonu olarak 2022-2023 sezonuna da EuroLeague'de zaferle başladı.

''YENİ SEZONA BÜYÜK HEDEFLERLE BAŞLIYORUZ''

Başarılı çalıştırıcı Ergin Ataman maç öncesi şu ifadeleri kullanmıştı: “Yeni bir sezona yine büyük hedeflerle başlıyoruz. İlk hafta maçları her zaman zor ve tehlikelidir. Kızılyıldız takımı değişen kadrosu ile yine iyi basketbol oynayan sert bir takım görüntüsünde. Hücumda top ve alan paylaşımını iyi yapıp, savunma kaynaklı hızlı hücumlarla sonuca giderek sezona galibiyet ile başlamak istiyoruz”. 

MAÇTAN DETAYLAR:

Salon: Sinan Erdem.

Hakemler: Benjamin Jimenez, Tomasz Trawicki, Arturas Sukys.

Anadolu Efes: Micic 16, Beaubois 10, M'Baye 6, Bryant 4, Zizic 6, Clyburn 19, Pleiss 2, Polonara 5, Dunston 4, Buğrahan Tuncer, Egehan Arna.

Başantrenör: Ergin Ataman.

Kızılyıldız: Adams 9, Lazic 5, Mitrovic 3, Bentil 13, Lazarevic 6, Martin 8, Markovic, Ivanovic 9, Petrusev 6, Topic.

Başantrenör: Sasa Obradovic

1. Periyot: 17-14

İlk yarı: 35-34 

3. Periyot: 56-50 

Maç sonucu: 72-59 

 

 

Şampiyon EuroLeague'e galibiyetle başladı! Anadaolu Efes 72-59 Kızılyıldız ile ilgili etiketler Anadolu Efes EuroLeague kızılyıldız Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.