Şampiyon dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Nerede çekiliyor?

Şampiyon dizisi oyuncuları kimler? TRT 1 ekranlarında yeni bir dizi daha yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. Şampiyon, güçlü kadrosu ile Perşembe akşamları izleyenlerin karşısına çıkacak. Diziseverler dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Şampiyon dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Şampiyon dizisi oyuncuları kimler? Şampiyon, güçlü kadrosu ile Perşembe akşamları izleyenlerin karşısına çıkacak. Diziseverler dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. TRT 1 ekranlarında yeni bir dizi daha yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. İşte Şampiyon dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Nerede çekiliyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yapımcılığını BSK Yapım Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in üstlendiği, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç ve Devrim Yalçın'ın yaptığı dizi ekran serüvenine başlamak için gün sayıyor. TRT ekranlarında yer alacak, merakla beklenen dizi olay örgüsüyle, muhteşem hikayesiyle tv dünyasına hızlı bir giriş yapacak gibi...

Merakla beklenen Şampiyon dizisi 12 Eylül Perşembe günü TRT1’de başlıyor!

Şampiyon'a İki Yeni Oyuncu

Son olarak Çukur dizisinde Akşın karakterine hayat veren İlayda Alişan yeni sezonda seyirciyle buluşacak olan Şampiyon'la anlaştı. Yine Çukur'da Çeto olarak rol alan Erkan Avcı'da Şampiyon dizisine geçiş yaptı.

Şampiyon Dizisinin Konusu

Tolgahan Sayışman’ın Şampiyon dizisinde Kafkas lakaplı Fırat gelecek vadeden genç bir boksörken yaşadığı talihsiz olayla hayatı yerle bir olmuştur. Fırat kariyerini bırakıp ringlere veda etmişken yıllar sonra oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkıp bir raunt daha diyecek.

Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı'nın, ringlere veda etmesinin üzerinden uzun zaman geçmiştir. Oğlu Güneş ile birlikte ringlerden ve gözlerden uzak bir hayat yaşarken, Güneş’in tedavisi için yeniden İstanbul’a gelmeleri gerekir. Beklenmedik bir tesadüf ise, baba ve oğulun ilişkisini derinden sarsar.

Güneş için tüm imkanlarını kullanan Fırat, tedavisine yetecek parayı bir türlü denkleştiremez ve zaman aleyhinde işlemektedir. Şampiyon için artık tek bir yol vardır, ringlere geri dönmek. Güneş, babasının 'Şampiyon' olmasından her zaman gurur duymuştur. Doktor Suna ise, babasının şampiyonluğu ile ilgili bambaşka bir hikaye fısıldamaktadır. Bir yandan boğuştuğu ve tedavisi süren hastalığı, bir yandan da babasına olan koşulsuz güveninin sarsılması, küçücük yaşında mücadele etmesi konulardır.

Suna, yıllardır içinde biriktirdiği cinayetin öfkesi ve tutkuyla bağlı olduğu mesleği arasında sıkışıp kalmıştır. Güneş’in tedavisini üstlenmek ister ancak ağabeyinin acısı ilk günkü tazeliğini korumaktadır. Tüm bunların ötesinde, adım adım filizlenen imkansız bir aşk hikayesi ‘Şampiyon’ için #birrounddaha demektedir.

Şampiyon Dizisi Oyuncuları

Tolgahan Sayışman (Fırat Bölükbaşı)

17 Aralık 1981’dde İstanbul’da dünyaya gelen Tolgahan Sayışman 38 yaşındadır. Hem oyuncu hemde model olarak tanınan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın tam adı Turgut Tolgahan Sayışman’dır. Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Tolgahan Sayışman 2005 yılı uluslararası erkek güzellik yarışmasında dünya güzeli seçilmiş ve dikkat çekmiştir. Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimi alan Tolgahan Sayışman 2006 da Maçolar dizisinde başrol olarak yer almış ve sanat hayatı başlamıştır. Kavak Yelleri ve Lale Devri dizileri ile ünü yakalayan oyuncu Asla Vazgeçmem dizisi ile de en parlak dönemini yaşamıştır. Bir Umut Yeter dizisinde Yılmaz Karabey ve Siyah İnci dizisinde Kenan karakteri ile başrol olarak yer almış ama milyınlarca TL boşa gitmiş ve dizileri tutmamıştır. Fırat Kafkas lakaplı dünyaca ünlü eski şampiyon ve başarılı bir boksördür. Fırat oğlu Emir için son bir kez daha ringe çıkmak zorunda kalacak.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Suna) Yıldız Çağrı Atiksoy

1986 İstanbul doğumludur ve 33 yaşındadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk dersleri alan Yıldız Çağrı Atiksoy Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde hayat verdiği Berrin karakteri ile çok tanınmış ve sevilmiştir. Son dönemde Yedi Güzel Adam ve Savaşçı dizilerinde yer almıştır. Son olarak Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakteri ile milyonların sevgilisi olmayı başarmıştır. Suna Kafkas’ın aşık olduğu kadındır. Suna başarılı bir doktordur ve Kafkas’a aşıktır.

Emir Özyakışır (Emir Bölükbaşı)

Emir Özyakışır son olarak Gülperi dizisinde Can karakterine hayat vermiş ve tanınan bir çocuk oyuncu olmuştur. 2014 yılından beri Zerin Kültüral Ajansı bağlı olarak çalışmaktadır. Bir Çok reklam filminde yer almıştır. Son olarak ise Bu Sehir Arkandan Gelecek dizisinde rol almıştır. Emir Kafkas’ın çok sevdiği oğludur. Babasını çok seven Emir her zaman ona destek olmuştur.,

Erdal Özyağcılar (Yaman Günaltay)

Erdal Özyağcılar 1948 yılı Bursa doğumlu özel bir sinema ve dizi sanatçısıdır. Şuanda 71 yaşının içinde olan Erdal Özyağcılar gibi Yeşil Çam filmlerinin baş aktörlerindendir. Yabancı Damat dizisi ile sinemadan sonra dizilerde de yer alan ve çok sevilen Erdal Özyağcılar 13 yıl kesintisiz olarak yayınlanan Bizimkiler dizisinde de bir apartman sakiniydi. Bir çok tiyatro oyununda da yer alan Erdal Özyağcılar Yaman Fırat’ın hem box hemde hayat hocasıdır. Bu günlere gelmesinde çok emeği vardır. Yaman Günaltay boks camiasının da disiplini ile tanıdığı ve saygı duyduğu farklı ve özel bir antrenördür.

Erkan Avcı (Zafer)

1982 yılında Diyarbakır’da hayata gözlerini açan Erkan Avcı şuanda 37 yaşının içindedir. Mimar Sinan Üniversitesinde oyunculuk eğitimi alan Erkan Avcı Payitaht Abdülhamid dizisinde Fehmi Paşa olarak yer almış ve kısa zamanda oyunculuğu ile beğeni toplamıştı. Daha sonra Cesur ve Güzel dizisinde Korhan olarak yer almış ve kendini ispat etmiştir. 2019 da ise Çukur dizisinde hayat verdiği Çeto karakteri ile dünyada tanınan bir isim olmaya başarmıştır. Erkan Avcı Şampiyon dizisinde Kafkas’ın yani Fırat Bölükbaşı’nın yakın arkadaşı ve idman antrenörü Zafer olarak yer alacaktır.

Bahar Süer (Mücella)

13 Şubat 1985 Ankara doğumlu olan Bahar Süer 34 yaşındadır. 2012 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Bahar Süer bir çok tiyotra oyununda yer almış deneyimli bir isimdir. Bahar Süer Avrupa Avrupa dizisinde Nezahat karakteri ile oyunculuk yeteneklerini göstermiş ve yapımcılar tarafından takip edilen biri isim olmuştur. son olarak 2017 yapımı Yaşamak Güzel Şey filminde yer almış ve Yeni Gelin dizisinde Nazgül karakterine hayat vermiştir. Mücella Kafkas’ın yani Fırat’ın yengesidir.

İlayda Alişan (Neslihan)

1996 İstanbul doğumlu olan İlayda Alişan 23 yaşında güzeller güzeli bir kızdır. Çukur dizisinde hayat verdiği Akşın karakteri ile tanınmış ve sevilmiştir. İlk ekran deneyimini reklam filmleri ile yaşamıştır. Behçet Kemal Lisesini bitirdikten sonra oyuncu olmak için oyunculuk eğitimlerine başlayan İlayda Alişan yeteneğinin oyunculuk olduğunu keşfetmiş ve oyunculuk konusunda kendisine geliştirmiştir. Erberk model ve oyunculuk ajansına kayıt olan İlayda Alişan’ın ilk dizisi ise 2011 yapımı Bir Çocuk Sevdim dizisi olmuştur. Rüya, Bana Sevmeyi Anlat, Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı gibi dizilerde oynayan güzel oyuncu 1,58 m boyunda 48 kg ağırlığındadır. Neslihan Zafer’in kız kardeşidir.

Şahin Kendirci (Şahin)

Şahin Kendirci 19 Nisan 2001 de ADana’da dünyaya gelmiştir. Şahin Kendirci’nin bir ikizi ve ayrıca 3 de kardeşi vardır. Şahin Kendirci’nin tanınması daha 13 yaşındayken katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışması ile olmuştur. Şahin Kendirci daha sonra O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasını da kazanmış ve adında söz ettirmeye devam etmiştir. Daha sonra ise Bana Masal Anlatma Filminde ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve Tamirci çırağı olarak performans sergilemiştir. Son olarak ise 2018 yapımı Müslüm filmi ile adını duyurmuş filmde Müslim Gürses’in gençliğine hayat vermiştir.

Mehmet Bozdoğan (Tansel)

1977 Almanya Berlin doğumlu olan Mehmet Bozdoğan 42 yaşındadır. Özelikle Çukur dizisinde Kumburgazlı Serdar rolüyle sevilmiştir. Mehmet Bozdoğan son dönemde bir çok dizi de üst üste yer alma başarısı göstermiş ama dizileri genelde tutmamıştır. Özellikle erken final yapan diziler Vurgun da Rasıh ve Leke de Birkan rolü ile yardımcı başrol seviyesinde yer alsa da bu iki dizisi tutmamıştır. Mehmet Bozdoğan’ın en başarılı olduğu yapımlardan biri Payitaht Abdülhamid dizisinde hayat verdiği Mehmet Paşa rolüdür. Bu rolde çok uzun soluklu olmamıştır. Mehmet Bozdoğan daha önce Öyle Bir Geçer Zaman ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinde yer alma başarısı göstermiştir. Tansel Kafkas’ın boks menajeridir.

Halit Özgür Sarı (Kerem)

Halit Özgür Sarı model ve oyuncudur. En önemli oyunculuk deneyimini Diriliş Ertuğrul dizisi ile yakalamış ve dizi de Gündoğdu ve Selcan’ın Oğlu Süleyman olarak uzun süre fırtınalar estirerek ismini duyurmuştur. Tiyatro eğitimlerini tamamlayan ve tiyatro ile yakından ilgilenen Halit Özgür Sarı yine bir Trt yapımı olan Şampiyon dizisi ile önemli bir çıkış daha yakalamayı planlıyor. Suna’nın yeğenidir.

Vedat Erincin (Harun)

1957 yılı İstanbul doğumlu olan Vedat Erincin deneyimli bir sinema ve tiyatro oyuncusudur. 62 yaşınd olan Vedat Erincin Tatar Ramazan dizisinde hayat verdiği Melkon karakteri ile televizyonda sevilmeye başlanmıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kavak Yelleri gibi bir çok dizi de küçük küçük rollerde yer almıştır. Son olarak ise Kalp Atışı isimli 2017 yapımı dizi de yer almıştır. Harun Suna’nın babasıdır.

Meltem Savcı (Gülten)

Meltem Savcı 22 Ekim 1952 Gaziantep doğumludur ve Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Deneyimli tiyatrocu son olarak Avlu dizisinde Selin karakteri ile yer almıştır. Tümay Özokur menajerliğin oyuncusudur. Suna’nın annesidir.

Berk Yaygın (Serhat)

Berk Yaygın mayıs 1983 doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Berk Yaygın 36 yaşındadır. İlk oyunculuk deneyimlerini tiyatro sahnelerinde yaşamıştır. Daha sonra Dolunay dizisinde hayat verdiği Tarık karakteri ile sevilmiştir. Berk Yaygın’ın yer aldığı önemli diziler arasında Güllerin Savaşı, Seviyor Sevmiyor dizileri yer almaktadır.

Ümit Erdim

Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Arif karakteri ile ünü yakalayan daha sonda da Selena ve Doksanlar dizileri ile çok tanınan Ümit Erdim 15 Haziran 1985 Kocaeli doğumludur ve 34 yaşındadır. İzmit Şehir Tiyatrosu’nun ilk oyunculuk eğitimlerini alan ve tiyatroya eğimli bir çocuk olan Ümit Erdim Gani Müjde ile tanışınca hayatı değişen isimlerden biridir. Son olarak Kan Kardeşler isimli projede yer almıştır. özellikle fazla kilolarını verdikten sonra da çokça eleştiri alan Ümit Erdim’in zayıf halini bir çok izleyicisi ise beğenmedi.

 

Şampiyon dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman TRT 1 İlayda Alişan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.