Şampiyon 34. bölüm final izle full tek parça TRT 1 13 Ağustos

Şampiyon 34. bölüm final 13 Ağustos 2020 izle! Şampiyon 34. son bölüm full hd tek parça halinde TRT 1’de.

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Şampiyon, 34. Final bölümü ile 13 Ağustos Perşembe akşamında saat 20.00 yayında olacak. Başrollerinde Tolgahan Sayoşman’ın oynadığı Şampiyon dizisi final bölümü ile ekranlarda.

ŞAMPİYON 34. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Zafer ve Selvi ile Kerem ve Nesli’nin düğünleri, ailelerinin yokluğunda buruk başlasa da birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarıyla bu küçük töreni kısa sürede keyifli bir hale getirirler.

Fırat’ın WBC dünya Şampiyonu James McVardy’le maça çıkmayı kabul etmesiyle Yaman ve Güneş’e verdikleri sözü tutacak olmanın da gururuyla yüzler gülmeye başlar.

Düğünün hemen ertesinde Fırat şampiyonluk maçının hazırlıklarına başlar. Ama bir yandan da Necdet Suphi Özer maçından bu yana hayatını zora sokan sağlık problemiyle mücadele etmektedir.

Kerem, Türkiye Şampiyonası için gelen teklifi kabul etmiştir. Nesli’yle evliliklerinin daha ilk gününde o da Fırat gibi soluk almaksızın çalışmalara başlar. Üstelik aynı evde yaşadığı hocası Zafer, ona bir an olsun nefes aldırmamaktadır. İkilinin yanı sıra James McVardy de işi sıkı tutmaktadır. Kamuoyunda son birkaç haftadır çıkan aleyhteki haberler canını bir hayli sıkmış, Fırat’a karşı adeta içten içe nefret besler hale gelmiş ve bu maça intikam maçı olarak bakmaya başlamıştır. Fırat ringe çıktığında hayatı boyunca karşılaştığı en güçlü rakibe karşı değil, aynı zamanda ölümcül bir sağlık problemine ve rakibinin dizginlenemeyen öfkesine, hırsına, intikam ateşine karşı da mücadele verecektir. Ve bu defa bütün bunların üstesinden gelmek, Kafkas için bile fazladır.

ŞAMPİYON 34. FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şampiyon 34. bölüm final izle full tek parça TRT 1 13 Ağustos ile ilgili etiketler şampiyon Şampiyon 34. bölüm Şampiyon final Şampiyon 13 Ağustos Şampiyon son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.