ŞAM'ın yeni albümü TT oldu

Türkçe RAP'in önemli isimlerinden Şam (Şamil Oymak) 8 Temmuz Çarşamba akşamı "SIK EM UP" adlı yeni parçasını İstanbul Trip adlı YouTube kanalında yayınladı. Kısa sürede 76 bini aşkın kişi tarafından dinlenilen parçada bolca argo ve küfürlü ifadeler bulunuyor. Şam'ın TT olan parçasında güçlü rakipleri Şehinşah ve Uzi'yi hedef aldığı belirtilirken, ünlü RAP'çilerden Şam'a cevap gecikmedi.

RAP'çi Şam (Şamil Oymak) geçtiğimiz hafta 47 isminde bir Mixtape yayınlamıştı. Ünlü şarkıcı 8 Temmuz Çarşamba akşam saatlerinde yeni DİSS şarkısı olan SIK EM UP'ı yayınladı. Şam'ın yeni albümü ile Hip Hop ve RAP dünyasının önemli isimlerinden Şehinşah ve Uzi'yi de karşısına aldığı ileri sürüldü.

Şimdilik sadece YouTube'da İstanbul Trip kanalı üzerinde dinlenebilen SIK EM UP 4 dakika 55 saniye uzunluğunda.

Parça kısa sürede 76 binden fazla dinlendi. Şarkı Twitter'da da gündem oldu.

Birçok argo cümle ile hedef aldığı rakiplerinden sosyal medyada Şam'a yanıt gecikmedi.

ŞAM'ın yeni albümü TT oldu

ŞAMİL OYMAK YA DA ŞAM KİMDİR?

RAP dünyasında Şam lakabı ile tanınan Şamil Oymak yaşantısını İstanbul’da sürdürüyor. Şamil Oymak henüz 10 yaşındayken rap müzik ile tanıştı. Çok genç yaşta olmasına rağmen yıllardır rap dünyasında yer alıyor. Istanbul Trip ve Kadıköy Acil isimleri ile de müzik dünyasında tanının önemli bir yer edindi.

ŞAM'ın yeni albümü TT oldu - Resim : 2

2014 yılında Delusion / Sanrı isimli kısa filmin müziklerin hazırlayan Şam, 1997 İstanbul doğumludur.

Baba tarafından aslen Karslı olan Oymak, üniversite 1. sınıfa başladığı yıl okulu bırakıp müzik çalışmalarına ağırlık verdi.

Şamil Oymak'ın seslendirdiği bazı parçalar ise şöyle:

Kader ve Oyunlar, Çok Derin, Şüpheli Şahıs, Karanlık Zaman, Paranoya, Efsane, Koma – Gene Ailem İçin, Kararır Akşamlar, Bir Sigara Yak, Sorunlara İnat, Ritmi Yakalayın, Bir Bakirenin Son Gecesi, Acımasız, Saklambaç, Bu Gece Bitmez, Yolunu Seç, Bu Gece Benimsin

ŞAM'ın yeni albümü TT oldu - Resim : 3

İSTANBUL TRİP KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Şamil Oymak'ın da aralarında olduğu İstanbul Trip kimlerden oluşuyor?

İstanbul Trip, Türkçe RAP'in temel taşlarından No.1, Xir, Maestro, Heja, Şam, Ashoo ve DJ Sonat’ın beş yıldızlı rap kolektifinin adı...

İstanbul Trip, Türkçe RAP'ini seri üretim şarkı ve prodüksiyonlarla besleyen No1, Xir, Maestro, Heja, Şam, Ashoo ve DJ Sonat tarafından 2016 yılında kuruldu.

Öncelik olarak “Toplumsal ve Sosyal Sorumluluklar” anlayışını benimseyen İstanbul Trip'te yayınlanan parçalarda dikkat çeken özellik lafını sakınmayan, sert, vurucu ve hedefe yönelik şarkı sözleriyle benzerlerinden ayrılması oldu.

Karaköy’ü merkez olarak seçen Istanbul Trip, 2016 yılının Nisan ayında 10 şarkıdan oluşan Karaköy Trap isimli bir albüm de yayımladı.

İstanbul Trip, Sıfır Sıkıntı ve Kural Ne Bilmiyorum singıllarıyla rap sahnesindeki yerini daha da sağlamlaştırdı.

ŞAM'ın yeni albümü TT oldu ile ilgili etiketler Şam rap Şamil Oymak diss SIK EM UP
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.