Şamil Tayyar: Ne zaman sıkışsa İmamoğlu'na can suyu veriyoruz

İçişleri Bakanlığı, İBB personellerine terör örgütleriyle iltisaklı olduğu yönündeki iddialarla ilgili teftiş başlatmıştı. AK Parti'li Şamil Tayyar'dan konuya ilişkin dikkat çeken eleştiriler geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tayyar, "İmamoğlu ne zaman CHP’de kriz konusu olsa, ne zaman politik kredibilitesi zayıflasa ‘can suyu’ veriyoruz" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlattığı teftişe ilişkin olarak, "Ne zaman sıkışsa İmamoğlu'na can suyu veriyoruz" yorumunu yaptı.

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "İmamoğlu ne zaman CHP’de kriz konusu olsa, ne zaman politik kredibilitesi zayıflasa ‘can suyu’ veriyoruz" dedi.

Tayyar şöyle devam etti;

"Tartışmalı seçimi yenileyerek egosunu şişirdiğimiz İmamoğlu 3 yılı boş geçirse de sarıp sarmalıyoruz. Bıraksak ilk seçimde düşecek, düşmesin diye tutuyoruz. Yazık"

Şamil Tayyar: Ne zaman sıkışsa İmamoğlu'na can suyu veriyoruz ile ilgili etiketler Şamil Tayyar AK Parti İmamoğlu CHP Belediye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.