Samet Aybaba ve Cenk Ergün Bursaspor ile anlaştı!

Bursaspor'da yaklaşan seçim öncesi mevcut Başkan Ali Ay'ın teknik direktör adayı belli oldu. Ayrıca sportif direktörlük için Cenk Ergün ile anlaşmaya varıldı.

Bursaspor kongresini 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirecek. Mevcut başkan Ali Ay da başkan adayları arasında.

Fanatik'in haberine göre; Başkan Ali Ay'ın teknik direktör adayınının Sivasspor ile yollarını ayıran Samet Aybaba'nın olduğu öğrenildi. Ayrıca sportif direktörlük için Başkan Ay, uzun süre Galatasaray'da görev elan Cenk Ergün ile prensipte anlaştı. Ay başkan seçilirse teknik direktörlüğe Samet Aybaba'yı, Sportif direktörlüğe ise Cenk Ergün'ü getirecek.

Ali Ay ayrıca Ilgaz Çınar'la da anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı.

Ay, "Bildiğiniz üzere bizim bu seneki manifestolarımızdan biri profesyonel yapıydı. Bu çerçevede Ilgaz Çınar ile bir anlaşma gerçekleştirdik.” açıklamasını yapmıştı.

Samet Aybaba ve Cenk Ergün Bursaspor ile anlaştı! ile ilgili etiketler Bursaspor Samet Aybaba cenk ergün
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.