Samet Aybaba mağlubiyeti değerlendirdi: Saçma sapan bir gol yedik

26 yıl sonra yer aldığı Süper Lig'deki ilk maçında Fenerbahçe'ye mağlup olan Adana Demirspor'un hocası Samet Aybaba, maç sonu yaptığı açıklamada "Çok basit, saçma sapan bir gol yedik" dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe'ye mağlup oldukları maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

"60. dakikadan sonra rakibe hiç pozisyon vermedik. Çok pozisyona girdik. Daha da gelişeceğiz. Biz cesur, coşkulu ve kazanmaya yönelik oynayan bir takım oluşturacağız. Sinyallerini bu akşam gördüm." diyen Aybaba, yenilen gol için "Çok basit, saçma sapan bir gol yedik. Sonlandırmada da eksiklerimiz ortaya çıktı. Bunlara çalışacağız. Kazansaydık moral ve motivasyonumuz daha hızlanırdı. Olsun, oyuncularımın performansından son derece memnunum." ifadelerini kullandı.

"TAKIM RUHUMUZLA GALİP AYRILMAYI BAŞARDIK"

Vitor Pereira ise "Zorlu bir maçtı. Ligin ilk maçını dışarıda, çok iyi bir takıma karşı oynadık. Bizim de bazı sakatlık problemlerimiz vardı ama takım ruhunu sahaya yansıtmayı başardık. Takım ruhumuzla galip ayrılmayı başardık." şeklinde konuştu.

İkinci yarının başında dahil olduğu oyundan 25 dakika sonra çıkmak zorunda kalan Serdar Dursun hakkında da konuşan Pereira, "Serdar Dursun hastaneye gidecek, sonrasında durumunun ne olduğunu göreceğiz. Umarım ağır bir sakatlık değildir." dedi.

Samet Aybaba mağlubiyeti değerlendirdi: Saçma sapan bir gol yedik

TRANSFER MÜJDESİ

Maç sonu gazetecilere açıklama yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, takıma yeni futbolcuların katılacağını açıkladı. Sancak "Fenerbahçe'yi çok rahat yenebilirdik. Fenerbahçe kazandı, top şansı, hakem şansı onların yanındaydı. Daha ligin başı, sadece 3 puan kaybettik. Bir iki tane daha transferimiz olacak. 5 Eylül'e kadar onları da tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

Hakeme yönelik eleştirilerini de dile getiren Sancak, "İnşallah hakem bir daha böyle kötü bir maç yönetmez. Hakem çok kötüydü ama sıcağın vermiş olduğu etkiden diyelim. O da insan, o da hata yapacak. Hakem işlerini bilmeyiz, Allah yollarını açık etsin. Hava çok sıcaktı, hem futbolcular hem de hakemler için zordu. VAR sisteminin yardımcı olması gerekirdi. Castro'nun pozisyonu kesin penaltı, tartışması bile olmaz. VAR sistemi neden var anlamış değilim. 1. Lig'de yoktu, burada var ama o pozisyonda uyarı vermediler onu da anlamış değilim." dedi.

Samet Aybaba mağlubiyeti değerlendirdi: Saçma sapan bir gol yedik ile ilgili etiketler Adana Demirspor Fenerbahçe Samet Aybaba Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.