Samet Aybaba: Bu oyuncu gurubuyla gurur duyuyorum

Adana Demirspor 44 yıllık Süper Lig hasretini dindirmeye çok yaklaştı. 33. haftada Balıkesirspor'u 3-0'la geçen Adana ekibi, haftaya da Memenenspor'u yenip mutlu sona ulaşmak istiyor. Zoru başaran teknik direktör Samet Aybaba, “Bu oyuncu gurubuyla gurur duyuyorum. Geldikten sonra karma karışlık çizgiden hızlı çıkış, kazanma hırsı, futbolun içerisinde ne varsa bir araya getirdikleri için gurur duyuyorum" dedi.

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Balıkesirspor engelini 3 golle geçen Adana Demirspor, Süper Lig'e 90 dakika uzaklıkta... Bu sezon 3. teknik direktörü olan Samet Aybaba'yla 6 maçlık galibiyet seri yakalayan, son 10 maçın 9'unu kazanıp hiç yenilmeyen Adana ekibi, haftya Menemen deplasmanında final maçına çıkacak.

Maçın basın toplantısında konuşan tecrübeli çalıştırıcı “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Önümüzde final maçı kaldı. O maçı da kazanıp tur atlamak istiyoruz” dedi.

Aybaba, “Bu oyuncu gurubuyla gurur duyuyorum. Geldikten sonra karma karışlık çizgiden hızlı çıkış, kazanma hırsı, futbolun içerisinde ne varsa bir araya getirdikleri için gurur duyuyorum. Böyle maçlar çok stresli maçlardır. Erken gol her şeyi çözer ama biz o golü ikinci yarı bulduk. Önümüzde final maçı kaldı. O maçı da kazanıp tur atlamak istiyoruz” diye konuştu.

 

 Samet Aybaba: Bu oyuncu gurubuyla gurur duyuyorum

Samet Aybaba: Bu oyuncu gurubuyla gurur duyuyorum ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samet Aybaba Menemenspor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.