Samet Aybaba: Adanalıların evlerinin önüne giderek tur atacağız

Samet Aybaba: "Şampiyon olduktan sonra pandemi nedeniyle evlerinde olacak Adanalıların evlerinin önüne giderek tur atacağız. Onlara bu sevinci yaşatacağız. Bize destek vererek başaracağımıza hep inandılar.”

TFF 1. Lig'de bitime 2 hafta kala 64 puana ulaşan ve liderlik koltuğunu ele geçiren Adana Demirspor, Süper Lig hayallerini gerçekleştirmeye çok yaklaştı. Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde son 9 maçın 8'ini kazanan ve 5 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Adana ekibi, 1 Mayıs'ta Balıkesirspor'u ağırlayacak.

Heyecanlarını içlerinde tutarak iki maçı da kazanıp şampiyonluğa ulaşmayı hedeflediklerini belirten Aybaba, “Şampiyon olduktan sonra pandemi nedeniyle evlerinde olacak Adanalıların evlerinin önüne giderek tur atacağız. Onlara bu sevinci yaşatacağız. Bize destek vererek başaracağımıza hep inandılar” dedi.

Oyuncularıyla soğukkanlı olmaları ve içlerindeki heyecanı 2 hafta bastırmaları konusunda konuştuklarını dile getiren Aybaba, oynanacak son iki maçın final niteliğinde olduğunu belirtti.

Tecrübeli teknik adam, “Tecrübeli, içinde genç ve yetenekli oyuncular barındıran bir takımımız var. Artık nasıl bir oyun oynadıklarını herkese kabul ettirdiler. Adana Demirspor’un sahaya yansıttığı futbol, insanları mutlu ediyor. Bu işin ciddiyetini biliyoruz. Duygularımız tam dorukta. Her oyuncum kadroya girmek, oynamak için mücadele ediyor. Sarı ve kırmızı kart görmemeye dikkat ediyorlar. Takımın içinde olmak istiyorlar. İşte bu çabayla sonucun geleceğine inanıyoruz. Şampiyon olduktan sonra pandemi nedeniyle evlerinde olacak Adanalıların evlerinin önüne giderek tur atacağız. Onlara bu sevinci yaşatacağız. Bize destek vererek başaracağımıza hep inandılar” diye konuştu.

Samet Aybaba: Adanalıların evlerinin önüne giderek tur atacağız

VOLKAN ŞEN: SOĞUKKANLILIĞIMIZI KORUYORUZ 

Takımın tecrübeli futbolcularından Volkan Şen ise şampiyonluğu çok istediklerini Adana halkıyla birlikte hedefe ulaşacaklarını kaydetti. Son maçta güzel bir galibiyet aldıklarını fakat bunu geride bırakmak gerektiğini dile getiren Şen, “Şimdi diğer final maçına hazırlanıyoruz. Farklı bir duygu içindeyiz. Her futbolcu gibi ben de çok heyecanlıyım. Bununla birlikte soğukkanlılığımızı koruyoruz. Hocamız ve futbolcu arkadaşlarımla birlik olduk ilerliyoruz. Başarı için birlik beraberlik çok önemli. Bu süreçte kimin oynadığı önemli değil. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Samet Aybaba: Adanalıların evlerinin önüne giderek tur atacağız - Resim : 2

Samet Aybaba: Adanalıların evlerinin önüne giderek tur atacağız ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samet Aybaba
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.