Samatta: 100 gol atacağıma Fenerbahçe şampiyon olsun

Fenerbahçe kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Mbwana Samatta, 2 gol attığı Fatih Karagümrük maçı sonrası önemli olan Fenerbahçe'nin şampiyon olması dedi. Tanzanyalı golcü, "100 tane gol atacağıma Fenerbahçe şampiyon olsun" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe formasıyla ilk 11'de çıktığı ilk maçta iki şık gole imza atan Tanzanyalı golcü, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki santrfor, "Benim için en önemlisi bugünkü maçtı. İyiydi. Sonlarda biraz işler zorlaştı. Mutluyuz, 3 puanı aldık. Bizim için en önemlisi kazanarak devam etmek. Goller atarak galibiyete katkı sağladığım için mutluyum. Bir forvet oyuncusu olarak hedefim gol atmak ama benim için en önemlisi takımım... 100 gol atacağıma şampiyonluk kazanmak isterim! 100 tane gol atacağıma Fenerbahçe şampiyon olsun" dedi.

Samatta: 100 gol atacağıma Fenerbahçe şampiyon olsun

Maçın kahramanı Altay Bayındır ise şunları söyledi:

"Galibiyette bir nebze olsun payım olduysa ne mutlu bana. Önümüzde daha çok maç var. Konsantre olup ona göre devam etmeliyiz. Galibiyette ciddi pay sahibi olduğum için çok mutluyum. Daha çok çalışacağız. Biz çalışmamıza bakacağız. Bu arayı faydalı bir şekilde geçireceğiz. Hatalarımızı doğrularımızı tartışıp en iyi şekilde devam edeceğiz. Penaltıyı kurtarmam gerekiyordu, kurtardım."

Samatta: 100 gol atacağıma Fenerbahçe şampiyon olsun ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mbwana Samatta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.