Samatta: Kupalar kaldırmaya geldim

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Mbwana Samatta, imzayı attıktan sonra ayağının tozuyla derbi hazırları yapan takımına katıldı. Tanzanyalı golcü teknik direktör Erol Bulut'un şans vermesi halinde Galatasaray maçında sahada olacak.

Fenerbahçe'nin Aston Villa'dan kiraladığı Tanzanyalı golcü Mbwana Samatta, kupa kaldırmaya geldiğini söyledi. İmzayı attıktan sonra FB TV'ye konuşan 27 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi: 

"Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Sadece Türkiye’de değil, dünyada bilinen ve ağırlığı olan bir kulüp. Burada, böyle bir ailede olduğum için mutluyum çünkü benim için yeni ve büyük bir meydan okuma olacak. Fenerbahçe’nin çok sayıda taraftarı var ve her zaman kazanmak istiyorlar. Ben de kazanmak istiyorum. Bu istekle geldim, çok mutluyum ve umarım birçok kupa kazanırız."

Samatta: Kupalar kaldırmaya geldim

SATIN ALMA OPSİYONU 6 MİLYON EURO

İngiliz ekibinin geçen sezon devre arasında 10.5 milyon euro bonservis ödeyerek Belçika'nın Genk takımından transfer ettiği Samatta, 14 Premier League maçında 1 gol atabilmişti. Fenerbahçe'ye zorunlu satın alma opsiyonuyla transfer olan golcü oyuncunun toplam transfer maliyeti 750 bin euro bonusun da eklenmesiyle 6.75 milyon euro olacak ve sezon sonunda 4 yıllık sözleşme devreye girecek.

 DERBİDE OYNAYABİLİR

Samandıra'da Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertliler'de futbolcular ve teknik direktör Erol Bulut, Samatta'yı sıcak bir karşıladı. Yeni takım arkadaşlarıyla tek tek tanışan 27 yaşındaki futbolcu, takımla beraber çalıştı. Samatta'nın pazar akşamı derbide şans verilmesi halinde oynayabilecek durumda olduğu öğrenildi.

 

 

 

Samatta: Kupalar kaldırmaya geldim ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Aston Villa Mbwana Samatta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.