Samandıra'da Altay Bayındır sevinci... Fenerbahçe'nin milli kalecisi salon çalışmalarına başladı

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Altay Bayındır ile Luiz Gustavo bireysel antrenmanlara başladı. Marcel Tisserand ve Nazım Sangare antrenmanın ilk bölümde takımla, ikinci bölümde bireysel çalışmalarla, Luiz Gustavo da bireysel saha çalışmalarıyla günü tamamladı. Altay Bayındır salon çalışmalarına başlarken, Enner Valencia günü tedavi ile geçirdi. İrfan Can Kahveci ise günü bireysel program dahilinde yaptığı çalışmayla noktaladı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan milli kaleci Altay Bayındır ile Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo bireysel çalışmalara başladı. Konya deplasmanında omzundan sakatlanan ve ilk yarıyı kapatması beklenen Altay salonda çalıştı.

Kayserispor maçında sakatlanan Gustavo ise bireysel saha çalışmalarıyla günü tamamladı. Sambacının Galatasaray derbisinde oynaması beklenmiyor.

Marcel Tisserand ile Nazım Sangare antrenmanın ilk bölümde takımla, 2. bölümde bireysel çalışmalar yaptı. Sarı-Lacivertliler'in bir diğer önemli kozu Enner Valencia günü tedavi ile geçirdi. İrfan Can Kahveci ise günü bireysel program dahilinde yaptığı çalışmayla noktaladı.  Milli futbolcunun derbide Mesut Özil'le birlikte forma giymesi bekleniyor.

Samandıra'da Altay Bayındır sevinci... Fenerbahçe'nin milli kalecisi salon çalışmalarına başladı

TAKTİK ÇALIŞMA PERŞEMBE GÜNÜ

Süper Lig'in 13'üncü haftasında 21 Kasım Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile mücadele edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri'nde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı.

2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma çalışmalarının ardından pas organizasyonlarını yapıldı. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.  

Teknik direktör Vitor Pereira, derbinin taktik çalışmasını ise milli takımlardaki futbolcuların döneceği perşembeden itibaren yaptıracak. 

 Samandıra'da Altay Bayındır sevinci... Fenerbahçe'nin milli kalecisi salon çalışmalarına başladı - Resim : 2

Samandıra'da Altay Bayındır sevinci... Fenerbahçe'nin milli kalecisi salon çalışmalarına başladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Altay Bayındır Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.